Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ha testinget telepítesz, akkor az testing marad.. ha jól tévedek, nem tudsz "visszafelé" váltani.
Bár most fagyasztották be a napokban a Jessie-t, szóval új dolgok már nem kerülnek bele, max bugfixek, security update-ek (illetve a benne lévő dolgok sem jönnek ki onnan).
Asszem csak a repókkal kell variálni, de amikor pár éve összeomlott a Debianom mert összevissza telepítgettem innen-onnan, azóta nem nagyon hekkelem a sources.list
Azért valaki expertebb véleményére én is kíváncsi lennék

Szerk: Cinnamont is lehet telepíteni Debire? Még nem is néztem, én MATE-tel használom de az benne van a wheezy-backportsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Ulefone Armor 33 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest