- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv,
Nem igazán értek Debian Linuxhoz, de igyekszem tanulgatni, és így szép lassan sikerült telepítenem egy Transmission torrentet egy FlexGettel egy WD My Cloud-ra, amin Debian fut.
Mindent szépen beállítottam amit lehetett, viszont most egy nagyobb problémába ütköztem.
Ha transmission-ba rakom a torrentet ami letölt valamit, akkor az normálisan elérhető, és nem root fhnévvel készíti el a mappákat.Viszont ha FlexGet küldi Transmissionnek a torrentet, akkor sajnos ROOT csoport és felhasználóval készül, így gyakorlatilag amíg nem futtatok egy chown parancsot, használhatatlan, így automatizált scriptek nem is tudnak kezdeni semmit a letöltéssel.
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, így nem is tudom mire keressek, sajnos a FlexGet-nek nincs se fóruma, se aktív felhasználó bázisa, így segítséget máshol nem nagyon tudok kérni.
Itt a leírás ahol le írtam milyen sorrendben mit csináltam, talán könnyebb rájönni mi lehet a baj.
köszönöm a segítséget előre is a Wd My Cloud használók nevében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest