- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
BullZeye #5793 üzenetére
Standard Wildcards (globbing patterns)
* (asterisk)
this can represent any number of characters (including zero, in other words, zero or more characters). If you specified a "cd*" it would use "cda", "cdrom", "cdrecord" and anything that starts with “cd” also including “cd” itself. "m*l" could by mill, mull, ml, and anything that starts with an m and ends with an l.Regular Expressions
Regular expressions are a type of globbing pattern used when working with text.* (dot and asterisk)
is used to match any string, equivalent to * in standard wildcards.* (asterisk)
the proceeding item is to be matched zero or more times. ie. n* will match n, nn, nnnn, nnnnnnn but not na or any other character. -
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #5739 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megvan.
Teszt jelleggel ráengedtem ezt a parancsot letöltő mappára, mivel !Sorozatok a mappa ezért arra nem tudtam, nem szereti a !-t linux.
chmod -R 2777 /DataVolume/shares/Downloads
Ezzel a letöltés elérhetővé válik vagyis olvasható, és jogom is van hozzá. Van ötletetek, hogy mi ez, vagy mivel lehetne szebben megoldani a dolgot?
Set Group ID on execution mármint valami sudo-val hozzáadni valamit valamihez?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #5711 üzenetére
Na most volt pár napom tesztelgetni.
Amikor flexget ide teszi a letöltést transmissionnek, akkor minden jó, létrehoz benne új mappákat, és mindenki számára olvasható.
Ha viszont ide van beállítva a letöltés, akkor windowsból "a hozzáférés le van tiltva"
Ez miért van? Hisz a !Sorozatok-nál több joga van elméletileg mindenkinek, ezért nem értem a dolgot.
-
-
-
bambano
titán
válasz
BullZeye #5702 üzenetére
mert ha daemonként futtatod, és elfelejted beállítani az FGUSER változót a konfigban, akkor rootként megy, ha jól látom a blogbejegyzésedből.
viszont crontabja minden usernek van külön, ha nem daemonként futtatod, hanem a saját crontabodból, akkor biztosan a te neved alatt fut és nem tud root tulajdonosú fájlt létrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged