Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Igazából mindig kiírt valami hibát az új iceweasel, de rájöttem, hogy nekem Firefox kéne, mert tetszik, hogy ha beírok egy településnevet a keresőbe, fent alapból megjelenik a térkép is.
De azt sem tudom, hogy kell telepíteni. Kitömörítettem, a kitömörített mappából tudom futtatni, de ez így nem jó. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy mondjuk terminálból elég legyen a firefoxot beírni cím nélkül, és mondjuk Openboxban az legyen a Web browser, és megjelenjen a böngészők közt is a menüben? Mondjuk kipróbáltam virtuál Debian 6 lxde-n is, de ott sincs a menüben se.
Próbáltam telepíteni a 32-bites Operát is deb-ből, de a szoftverközpont nem csinált semmit. A szoftver centert is hiába telepítettem, nincs a menüben már rányomtam a reconfigra is, plusz kitömöríteni is csak terminálból lehet,a fájlokat nautilusból nem. Ezek azért vannak mert csak openbox van fent? Bár az openbox is csak így sikerült, és ez elég sok dolgot telepített mellé.
apt-get install xserver-xorg-core xinit openbox xterm bzip2 Miért csak így sikerült? Hogy lehetne változtatni ezeken?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest