Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

Igazából mindig kiírt valami hibát az új iceweasel, de rájöttem, hogy nekem Firefox kéne, mert tetszik, hogy ha beírok egy településnevet a keresőbe, fent alapból megjelenik a térkép is.
    De azt sem tudom, hogy kell telepíteni. Kitömörítettem, a kitömörített mappából tudom futtatni, de ez így nem jó. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy mondjuk terminálból elég legyen a firefoxot beírni cím nélkül, és mondjuk Openboxban az legyen a Web browser, és megjelenjen a böngészők közt is a menüben? Mondjuk kipróbáltam virtuál Debian 6 lxde-n is, de ott sincs a menüben se.
    Próbáltam telepíteni a 32-bites Operát is deb-ből, de a szoftverközpont nem csinált semmit. A szoftver centert is hiába telepítettem, nincs a menüben már rányomtam a reconfigra is, plusz kitömöríteni is csak terminálból lehet,a fájlokat nautilusból nem. Ezek azért vannak mert csak openbox van fent? Bár az openbox is csak így sikerült, és ez elég sok dolgot telepített mellé.
    apt-get install xserver-xorg-core xinit openbox xterm bzip2 Miért csak így sikerült? Hogy lehetne változtatni ezeken?

Új hozzászólás Aktív témák