- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
4.6.2. Itt sehogy se megy a drag&drop, viszont találtam egy ilyen megoldást, ami működik:
I would normally not consider this to be a howto, but adding a launcher / quickstart to XFCE is really tricky, unless of course you want to do it more or less manually.
Left click on panel > add new item > launcher.
You will now have a properties window. Normally you would have to add Name, Description, Icon, and command manually (what a bitch!).Open applications menu > Accessories > xfce 4 appfinder, then drag your app of choice to the position just below "New Item" in The properties windows of the launcher. Then click "New Item" and the minus sign to remove it (new item), and voilá, you're done.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest