Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
4.6.2. Itt sehogy se megy a drag&drop, viszont találtam egy ilyen megoldást, ami működik:
I would normally not consider this to be a howto, but adding a launcher / quickstart to XFCE is really tricky, unless of course you want to do it more or less manually.
Left click on panel > add new item > launcher.
You will now have a properties window. Normally you would have to add Name, Description, Icon, and command manually (what a bitch!).Open applications menu > Accessories > xfce 4 appfinder, then drag your app of choice to the position just below "New Item" in The properties windows of the launcher. Then click "New Item" and the minus sign to remove it (new item), and voilá, you're done.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő