- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Igen, ez a határidő dolog zavart Ubuntunál, véleményem szerint ez a feszített kiadási menetrend a minőség rovására megy. Milyen dolog az, hogy telepítés után nincsenek ikonok a unityben, csak üres gombok? Pedig egy régi AthloXP + GF5200 pároson volt, szóval semmi extra nem volt a gépben. Győztem visszaállítani hagyományos Gnomera, az legalább működött. Aztán Debiant felraktam Ubi helyére, érdekes rögtön minden ment elsőre...
su - -t mindig terminálban használtuk, mert igazából csak ott dolgoztunk az órán. Egyébként KDE sincs annyira elveszve, ALT+F2-t lenyomva beírom a kdesu programnév kombót, és máris rootként fut a progi. Terminált is lehet ilyen módon futtatni, akkor rögtön #-al indul. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, már egy ideje nem Gnomeoztam, valahogy nagyon bejött a KDE.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs