Hirdetés
- aquark: Flipper PC-n!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Igen, ez a határidő dolog zavart Ubuntunál, véleményem szerint ez a feszített kiadási menetrend a minőség rovására megy. Milyen dolog az, hogy telepítés után nincsenek ikonok a unityben, csak üres gombok? Pedig egy régi AthloXP + GF5200 pároson volt, szóval semmi extra nem volt a gépben. Győztem visszaállítani hagyományos Gnomera, az legalább működött. Aztán Debiant felraktam Ubi helyére, érdekes rögtön minden ment elsőre...
su - -t mindig terminálban használtuk, mert igazából csak ott dolgoztunk az órán. Egyébként KDE sincs annyira elveszve, ALT+F2-t lenyomva beírom a kdesu programnév kombót, és máris rootként fut a progi. Terminált is lehet ilyen módon futtatni, akkor rögtön #-al indul. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, már egy ideje nem Gnomeoztam, valahogy nagyon bejött a KDE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest