Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Debian 5.0.4-et raktam volna VBoxba. (mondjuk mindegy, de) több telepítőt és módot is használtam (cd, dvd, expert grafikus, grafikus), de bármelyiknél is a Szoftverek kiválasztása és telepítése hibajelzéssel félbeszakad, a grubot vagy a lilo-t már nem is engedi telepíteni. így nem is mentem tovább, csak szimplám elkeseredve kiléptem, bár logfile-nézegetést is ajánlott. csak nekem ez fura kicsit, hogy egy nem bebootolható rendszeren hogyan nézzem meg? persze, livecd, meg hasonlók. de ha nincs? plusz dvd-s telepítés közben kérdezte, akarok-e más cd/dvd-t átnézni vagy netről telepíteni. mindkettőre nemet mondtam, ehhez képest mégis a netről töltött le csomagokat, bár az előző lépés miatt kimaradt a tükörbeállítás is. javaslat? persze, lehet az is, hogy csináljam megint, és logfile-ozzak.
de ha valakinek egyéb ötlet, azt sem bánom. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha valakinek egyéb ötlet, azt sem bánom. köszi