Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
ha nem csinálsz semmi olyat, amitől egy darab programnak több, mint 3g ram kell, akkor szerintem felesleges, mert még mindig nem látom teljesnek a kompatibilitást. Amikor utoljára néztem, flash, openoffice, meg egy pár ilyen dolog még nem volt 64 bitre. Akinek ez nem kell, az akár fel is teheti, de 3-4G fizikai ramon szerintem semmit nem jelent.
Ezzel szemben szerverre lassan csak ezt, mert nem csak a megcímezhető memória több vele, hanem a lowmem problémák is eltűnnek vele (hogy bizonyos memóriatípusoknak, puffereknek, laptábláknak, nem tom pontosan, mi mindennek, csak alsó memória felel meg 32 biten és lehet, hogy üres a fél ramod, de alul tele van, akkor out of memory.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Windows 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest