Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
köszi a választ, otthon kipróbálom.
szintén egy locales-szal kapcsolatos kérdés: su -c-vel futtatnék egy progit. ennél kellene az alaptól eltérő locales-t beállítani. próbálva lett, hogy előtte meg lett adva neki, de mint várható volt, úgy nem vitte tovább. a ~/.bashrc-ben be van állítva az új LC_ALL, de -l segítségével se veszi fel a kívánt értéket. próbáltuk, hogy su -c export LC_ALL=en_US && progi, de így se ment. kifogytunk az ötletekből.
hogy ne nyissak új hsz-t: kipróbáltam a dpkg-reconfigure-t. az utf8-as benne volt a listában, de nem sokmindent tudott vele kezdeni, merthogy nincs hozzás LC_MESSAGES... úgyhogy maradt az iso8859-2.
közben sikerült belőni a rég elfeledett (?) kbrequest-et is, így ctrl-alt-fel kombinációval lehet leállítani a gépet. remélem a defkeymap.kmap.gz az, amit betölt, és nem más, mert abba írtam be a szükséges sort. ki is próbáltam, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest