- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
érdekes problémába ütköztem... megpróbáltam egy etch-et átköltöztetni... nem hagyta magát.
eredetileg egy via epiára lett feltéve (full via), és egy c2d konfigba akartam áttenni (full intel). grub bejön, bootolás elnindul, megy egy darabig, amjd:
waiting for root filesystem... ...
és megáll. sata vinyón van, a via sata150-et tud csak, az intel tudja a sata2-t. a vinyó sata2-s, de jumperrel vissza van állítva sata150-re. sehogy nem hajlandó intelen tovább menni. az epiával természetesen továbbra is megy.
a / a /dev/sda1-en van, más eszköz nincs is a gépben.
lehet, hogy nem is itt áll meg, hanem a köv. lépésnél, de azt még nem tudtam megnézni, hogy mi az. ha a videokártyát akarja piszkálni, akkor az is lehet az oka, mert jelenleg egy s3 trio van benne... (pci-os). nem szívesen pakolnám teljesen újra a rendszert, bár nem sokminden van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest