Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
dr_strange #1522 üzenetére
az emelfm2 -t nem tudtam telepiteni ubuntura ( bar nem foglalkoztam vele tul sokat ), az apt-get install emelfm2 nem mukodott, 2-es nelkul viszont igen... szoval a simat probaltam ki... De tenzleg nem foglalkoztam vele sokat, majd ha meglesz az uj get ( csutortok ) akkor nyomok ra egy debiant, aytan probalgatom...
uj gep:
kicsit tobbe kerul mint amire szamitottam es kicsit jobb is, de ez van most mar megvesyem
10e HUF
P3 500 MHz
128Mb ram
integralt vga
hang kari
halo kari
es vmilyenoptikai meghajto....
Erosebb a gep : ) legalabb menni fognak a filmek, de mindenkeppen maradok a debiannal - erdemes elsajatitani, ubuntu volt a gyakorlas -most johet a melyviz.. : )
RedAnt:
THX, majd kiprobalom amint tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest