Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
_Petya_
üzenetére
Közben kaptam választ, próbálom feltenni az nvidia féle drivereket (vga, és mivel NF7-es alaplapom van, az nforce drivert is). A VGA driver elvileg felment, hogyan tudom teszelni, hogy tényleg működik-e?
Az NFORCE drivert is feltettem, de a leírás szerint nem nyúl konfigfile-okhoz, azt kézzel kell csinálni. Itt akadtam el: Bővebben: link
Hogyan tudom beállítani ezeekt a modulokat? (telepítés után nem volt net, sem hang, de újraindulás után helyreállít, most minden megy. Lehet, hogy már az új drivereket használja? Hogyan tudom megnézni, hogy melyik driver van betöltve?)
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Vigneau interaktív lokálblogja
- World of Tanks - MMO
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini-ITX
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest