Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
vesával ment rendesen. (csak pocsék képfrissítéssel. egerem is volt. ImPS2 ként beállítva.)
reinstall lett belõle
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.
reinstall után kihagytam ezt a lépést és most megy.
köszönöm mindenkinek aki áldozott rám idõt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.