- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ide is bedobom:
Egyebkent elgondolkodtam kicsit ezzel az xz-balheval kapcsolatban.
A forraskod analizise szerint a fertozott ssh daemonban csak akkor triggerelodik az RCE, ha az utasitas a tamado publikus kulcsaval van kodolva. Mivel az sshd rootkent fut, ezert termeszetesen az igy kapott parancsok is.Mi van akkor, ha en visszafele is hasznalni akarom ezt a fegyvert? A shared objectben kicserelem a tamado publikus kulcsat a sajatomra, igy csak en tudok rootkent parancsokat kuldeni az sshd-nek. Nem kell hozza root jelszo, nem kell MFA, semmi extra.
Meg nem gondoltam teljesen vegig, csak gondolatkiserlet, de a velemenyetekre kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Iqos cigaretta
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest