Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Itt hátha többen tudják a választ...
Érdekes problémára lettem tegnap figyelmes. Feltettem a GKrellm-et, ami azelőtt gyakorlatilag nem okozott látható/érezhető procihasználtságot. Most viszont egyrészt állandó 20%-os terhelést jelentett, de az egeret is megfogta, alig lehetett használni a gépet. A top szerint is ez használta. Miután leállítottam, a hiba megszűnt, tehát 100%, hogy ehez volt köze. A rendszer friss Debian Sarge, 1. cd-ről feltéve, majd netről frissítve/tovább telepítve. Más is tapasztalt ilyet?
Azelőtt Sid alatt rendesen ment, csak azt a rendszert sikerült hazavágnom.
A másik probléma: Samsung ML1420 nyomtató. Látszólag a CUPS mindent rendben talál, feltesz mindent, viszont mikor mondom neki, hogy próba, a nyomtató csak áll. Tegnap már elég későn estem neki ahoz, hogy ne legyen lelki erőm túl sokat próbálkozni vele. Valaki indulási pontot esetleg? Már eléggé megszoktam a Debiant, nem szívesen váltanék Ubuntura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest