- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Nem futott biztonsági problémába, vagy nem tud róla
Én is használtam sokáig testinget (volt idő, amikor az előző kiadáshoz képest három évre jött ki az új stable, és már tényleg túl régi volt), el lehet vele lenni, de észnél kell lenni a frissítéseknél, mert akadhatnak benne rossz csomagok. Persze a biztonsági problémák mindig relatívak, ha nem üzemelteted szerverként, és egyébként is tűzfal mögött vagy egy otthoni hálózaton, akkor már kiszűrtél sok potenciális veszélyforrást. A többi már azon múlik, mennyire ésszel közlekedsz a neten, és mi minden hülyeséget töltesz le. Phishing ellen nem véd semmi, csak te magad.
Jelenleg nálam SID van, ez is használható, ha tudod, mit csinálsz. Itt az apt-listbugs csomag sokat segít, ez frissítéskor átnézi az aktuálisan felrakandó csomagokat, és szól, ha valaminél aktív bug van, annak utána lehet nézni, hogy ennek ellenére felrakod vagy sem (de ha a default a nem akkor biztonságosabb oldalon vagy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest