Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Üdv
Gondoltam lehetne húzni kicsit a RAM-jaimat, mert olvastam hogy általában simán mennek nagyobb frekvencián mint ami rá van írva.
A kérdés az, hogy ezt hogy kell csinálni új gépen.
Én le vagyok maradva a P4-es időkben, ahol még az FSB-t kellett húzni, és az arányt állítgatni. 
Csináltam pár képet az UEFI-ben. Kicsit olvasgattam a topikban, de nálam nincs XMP, csak ez a memória szorzó. Akkor ezt kellene feljebb állítani?
Kép1 Kép2 Kép3Az APU ugye 1866-ost kezel gyárilag. Ettől még lehet feljebb húzni a RAM-okat? Kapásból 2133-ra állítani vajon jó ötlet?

És még egy utolsó, ettől elveszik a garancia a RAM-ra, vagy az alaplapra, vagy az APU-ra?

szerk.: Ja igen, a RAM-ok HyperX 4GB FURY DDR3 1866MHz CL10 HX318C10FW/4 2x4 GB Dual Channel-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Bestbuy játékok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- UPDATE 12.30. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 RED
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- Kingston HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3200MHz /8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én le vagyok maradva a P4-es időkben, ahol még az FSB-t kellett húzni, és az arányt állítgatni.