Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Köszi, átnéztem.... Az az érdekes, hogy a srácnál simán ment 1,65V-on 1750-en CL8-on, a VTT meg gyanítom azért annyi, mert az egekbe húzta az Ucore-t.... Az az érdekes, hogy nálam szépen megy a cucc 1333@CL7-en 1,5V-on, viszont az 1450@CL8 még 1,6V-on is kifog rajta, valahogy az az érzésem, hogy nem a ram ereje fogy el, hanem valami más... Lehet az tesz be neki, hogy 3db elpidás Kingmax mellé tettem be??? Vagy az UD5 lapom nem komálja? Pedig az elpida-kingmax 1750@CL8-at vidáman ment benne, és nem is a QPI/VTT fogyott el, bőséggel adtam neki a megadott leglassabb Ucore-hoz képest.... És elvileg a lapnak is jónak kéne lennie 6 modullal legalább 1600-ig...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest