Aktív témák

• westlake

félisten

kivancsi vagyok ki talalkozott mar ilyennel: adott az eddigi legjobb d9-es kit-em, egy crucial ballistix pc2-8000 cl5.. hajtottam i975-ben 2.7 volton, majd egyszer csak az egyik modul azt mondta, hogy o bizony lehal egy bizonyos hibakoddal (pontosan ezzel a koddal halt meg a mushkin modul is 2.7 volton) vissza akartam kuldeni garban, de a melohelyemen beloktem a kitet egy asrock 945-os lapba.. lass csodat, a ramok tokeletesen mukodtek dc-ben is.. hmm mondom, ez konkret... hazavittem oket es elinditva egy i975-os lapban csodalkozva vettem eszre, hogy megint mukodnek.. mondom ez meg konkretabb... aztan beloktem oket egy i965-os lapba (p5b deluxe) es az ominozus hibas lap dobalja a hibakat meg 533-on is...
    mivel ebbol ugy is gar lesz a masik ramot egy durva tesztnek fogom kitenni.. a commandoban 3.3 voltig lehet adni a feszt, igy 2.7 volttol indulva elkezdem terhelni a ramot es mondjuk 3 orankent emelek 1 voltot... kivancsi vagyok, hogy hany voltnal dobja el magat... mondjuk az is igaz, hogy i975-ben mentek tonkre a ramok (p5bw64 es p5wdg2.. nincs kizarva, hogy a lapok a hiabasak ilyen teren!)

Aktív témák

Hirdetés