- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Gorneck #3172 üzenetére
Most öszintén mond meg, hogy minek a 2,4V ...
, ha 2,24V-al is vitte az 1280MHz-et?!?
Ha majd ezen a feszen meg lesz a memók vége, akkor talán érdemes a további fesz. emelésen elgondolkozni, de addig szvsz felesleges.
"... használni már 2,1-2,2."
Mint már írtam alapon használva a gépet, memók standard állásakor az Everest 1,89V-ot ír a memók fesz. értékeinek. Tehát ide se kell feleslegesen az általad javasolt 2,1-2-2V, szvsz max. 2,0V untig elég.Vagy a v4.20 Everest adna rossz értékeket?
-
_core
aktív tag
-
Sutymorgo
csendes tag
válasz
Gorneck #2465 üzenetére
Mennyire számít a két ram jóságának szempontjából, hogy mibe fog menni?
Amúgy most azt tervezem, hogy két lap+proci kombót veszek:Gigabyte GA-P35-DS3 + C2D E2140
Gigabyte MA69G-S3H + X2 BE2400Árban kb ugyanott van a két felállás (az AMD minimálisan olcsóbb), majd összehasonlítom őket yól.
Valószínűleg egy kis tesztet is összerántok majd belőlük, aztán amelyik jobban teljesít, vagy egyéb szempontok alapján jobban tetszik, az marad.szerk: mondatszerkesztés
-
ocsi19
senior tag
válasz
Gorneck #2448 üzenetére
hát sajnos a boltban vannak ezek a ramocskák, úgyhogy nem tudom letesztelni
azért kérdeztem, hátha már foglalkozott az egy ill. két oldalas memók tuningolásával valaki...
A neten találtam egy tesztet, miszerint az A8KB5-ös jelzésű kingmax ram 953MHz-ig ment kis feszemeléssel...gondolom akkor ez lehet a jobbik...
-
Rusher
őstag
-
-
VinoRosso
veterán
válasz
Gorneck #1557 üzenetére
aggregátor válaszolt a kérdésedre. Viszont a forditottat nem értem. Én úgy értettem, hogy egy rammal nem lehet egy bizonyos fsb fölött bootolni. Van 2 cpu-m(6850/q6600 mindekettőm G0 ) és 2 különbőző lapom( p5k-e/ ip35 pro). Egyiket sem tudtam 465 fölé vinni semelyik procival. Egyedül a ram volt ugyanaz. Ezért jutott ilyen az eszembe.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #1447 üzenetére
Az 3k-val drágább. Ha az ember nem húzza akkor cl4. Ha kicsit tuningol rajta szerintem mindegy mert 900 környékén ugyis cl5-n megy.
Az 1066-s viszont drága. Adatából 39k ért kapni 1066-t.Ösi: a ramlistát én is láttam. Azon van promos is. Honnan tudni melyik melyik? Nincs valami szerial mint az adata-n amiből kiderül?
-
sn0
csendes tag
-
szasanyi
félisten
Igen, ez a vevő rész nekik sem nagyon tetszik. A főnök változó, de többnyire nem
az a baj, hogy okoskodik hanem ha ért hozzá.Persze én is inkább tulaj lennék
ha választanom kéne (lehetne). De a mészáros kutya ott van elásva, hogy megfelelő
kapcsolatok és szerződéses munkák nélkül a legszebb, legjobb, legfullosabb üzlet
is halott, ugyanis nincs akkora forgalmuk, hogy CSAK alkatrész eladásból, esetleg
akciós gépépítésből megmaradjanak.Da, de nem OFFolom tovább a topikot.
-
szasanyi
félisten
Több ismerősöm is van, mit mondjak... hivatalosan nincsenek túlfizetve, de azért
többnyire megéri nekik. Néha-néha nem is kicsit...
Persze a tulajdonosok sem szegények... ha rafkósabbak az alkalmazottaknál.
Na, de szinte mindenhol a jobban képzett és élelmesebb emberek érvényesülnek
és keresnek jobban. -
katt777
félisten
Köszi. Próbáltam már, próbálkozom is, itt a RAM tuning miatt érdeklődtem, hátha lehet rajta csiszolni. Nem fizikailag.
Most éppen 1950XT topicban diskurálok, az X2-ben ugyanis VGA a téma. Kissé keverednek a dolgok.
Csak a körülményeket ismertetendő írtam a proci beállításokat. -
szab.tam
nagyúr
920-on meg pláne, gondolom... a biosom marha béna, a ram fesznél auto, normal, high, ultahigh van. everestben meg tudom nézni, hogy mennyi a tényleges hozzájuk tartozó leadott fesz? és ha igen hol, mert nem lelem. mert itt ugrálok, aztán kiderül az ultra high sincs sehol sem...
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
Gorneck23, szasanyi
ok, értem.
de akérdés fennál: szerintetek 920 mhz-en milyen időzítét lehet kihozni belőle? mert ha csak 4-4-4-12-t, akkor nem éri meg. van sokkal olcsóbb is, ami viszi.
Szasanyi! neked nem egy bukósisak vaolt a jeled? hová lett???? 8800 gts-edet hozzák már?
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
A Gigabyte P35 egyik lapjában (pontos típusa nem jut eszembe) is ki lett
próbálva, ott sem ment 1200-on. 2.40V-tal sem...
Ez azért felháborító, úgyhogy a Kingston behaphatja. Eddi sem volt sok jó
véleményem erről a gyártóról, mert sem a jó ár, sem tuningpotencoiál terén
nem brillirozott. Maradok a GeIL Value DDR2-1000 KIT mellett.
Ez sem egy nagy penge, de azt legalább stabilan tudja, amit ráírt a gyártó. -
janos666
nagyúr
Ohh. Most megnéztem és megy 1051Hz-et 5-4-4--14-ben még 2,1 volton is. Az 1095-öt viszont 5-5-5-15-ben, 2,4 volton se akarja kivinni. Lehet hogy a lap nem akarja, vagy egyszerűen itt a vége Hz-ben bármit állítok. (illetve a perflevel mindíg 6-on áll, de véletlen se érné meg +55Hz-ért 7-re tenni)
Viszont ha nem bírok 1050-nél többet kihozni a RAM-ból akkor picit lentebb kell vennek az FSB-t mint ami a CPU vége hogy 2.4-es RAM szorzón tolhassam.
Mindenesetre most azt mondom jobban megérte volna a Geil Value 1066-os modulja mint ez. (ha visszaolvastok látjátok hogy kérdezgettem szerintetek melyiket vegyem mert egy árba vannak, mindenki inkább erre az A-datára voksolt ; bár megbánni is túlzás, lehet hogy az meg a 6-os perflevelt nem vinné 5-4-4-14-en, ki tudja...)
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
-
Sárpac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest