Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
melwin
csendes tag
Jól van, jól van, ezen kár vitáznotok
Levontam a következtetéseket 
1. Ha tehetem (sajna nem igazán, mert nem marad 25e+ pénzem 2GB ramra), akkor vegyek márkás ramot, de abból is lehetőleg 1066-osat.
2. Ha nem tehetem, akkor vegyek Kingmaxot, de szigorúan 1066-osat, és ne lepődjek meg, ha kell egy kis feszültség emelés ahhoz, hogy normálisan működjön. -
melwin
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha éktelen nagy baromságot kérdezek... Sok év után végre lecserélem a gépemet, egy p35 ds3 lap. no meg egy e6750 kerül bele. A kérdés csupán az, hogy milyen ramot pakoljak bele? Sajna igencsak szűkre szabottak a lehetőségeim, első lépésként 2 giga Kingmaxon, vagy hasonló olcsóságon filózok. Amennyire visszaolvasgattam más fórumokon, a procinak nem jelent nagy gondot a 470-480-as fsb normális léghűtéssel. A kérdésem az lenne, hogy ezt mennyire viseli el egy 800as kingmax? Olcsóbb kategóriában érdemes 1066-os ramot venni, vagy ezek is elbírnak 20%-os fsb emelést? Amennyiben a proci és ram fsb-nek semmi köze egymáshoz, akkor nyugodtan le lehet oltani, csak könyörgök, hogy az oltás legyen informatív
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Levontam a következtetéseket