- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melwin
csendes tag
Jól van, jól van, ezen kár vitáznotok
Levontam a következtetéseket
1. Ha tehetem (sajna nem igazán, mert nem marad 25e+ pénzem 2GB ramra), akkor vegyek márkás ramot, de abból is lehetőleg 1066-osat.
2. Ha nem tehetem, akkor vegyek Kingmaxot, de szigorúan 1066-osat, és ne lepődjek meg, ha kell egy kis feszültség emelés ahhoz, hogy normálisan működjön. -
melwin
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha éktelen nagy baromságot kérdezek... Sok év után végre lecserélem a gépemet, egy p35 ds3 lap. no meg egy e6750 kerül bele. A kérdés csupán az, hogy milyen ramot pakoljak bele? Sajna igencsak szűkre szabottak a lehetőségeim, első lépésként 2 giga Kingmaxon, vagy hasonló olcsóságon filózok. Amennyire visszaolvasgattam más fórumokon, a procinak nem jelent nagy gondot a 470-480-as fsb normális léghűtéssel. A kérdésem az lenne, hogy ezt mennyire viseli el egy 800as kingmax? Olcsóbb kategóriában érdemes 1066-os ramot venni, vagy ezek is elbírnak 20%-os fsb emelést? Amennyiben a proci és ram fsb-nek semmi köze egymáshoz, akkor nyugodtan le lehet oltani, csak könyörgök, hogy az oltás legyen informatívElőre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest