Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Bááááz, de Én arra a kérdésedre válaszoltam könyörgöm..."Tesztelni 2,4en is lehet...használni már 2,1-2,2." Akkor mi ezzel a baj?!
Mert írtál egy kilóméter szöveget arról, hogy Te nem akarod azt beállítani amit írtam mert amin használod annak kevesebb fesz is elég...
De Én egy büdös szóval se mondtam, hogy be kell állítanod bármit is hanem a kérdésedre válaszoltam...vagyis mi a max fesz ami adható biztosággal a ramodnak...-... ezeknek a memóknak mi az a max. fesz ami biztonsággal adható?"
- Tesztelni 2,4en is lehet...használni már 2,1-2,2.Sztem nagyon egyértelmű a válaszom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest