Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van vmi olyan oldal ahol levan írva, hogy a 2gigás modulokon milyen chipek vannak? Mer a ramlisten nagyon kevés van, meg ott leginkább 1gigásak.
-
Kingmax 2gigás 800-as ramról van valakinek tapasztalata? Mert a 8K-s ára eléggé jó.

-
2Gigás modulokkal ki hogyan boldogul mennyire húzhatóak? Gondolkozok 2x2gigába, de még nem tudom milyet lenne érdemes Micron gyárt chipeket 2gigás modulokra?
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Nálam 400FSB-n felszorozva nem megy az 1200 akármennyi feszt kap szal itt a lapnak van a vége, vagy 975X a gond, nem tudom.
Megnézem majd alap fsb-n meddig engedi felszorozni, de mint köztudott 975-be cl3 a lényeg. Viszont p5b dlx-ba mennie kéne simán. Adj neki még feszt próbáld 2.4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet a corsair lesz az jobban tetszik.