- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ha nem tömörítésre használod a gépet akkor a CL5 de magasabb órajel párosítással jobban jársz.
2,2-2,3V még belefér passzívan is 24/7-re is, főleg ha vmi jobban szellőző házad van. A lapod úgy is dropol (ami természetes jelenség), tehát ha bios-ba állítasz ramnak 2,3V-ot akkor valójában kap kb 2,2V-ot (vagy még annyit sem, ez erősen lap függő).
Nyilván nem bírnak ki annyit ezek a tuningos ramok mint amennyit vállalnak rájuk. 5 éve még SD ramot használtunk, most ki használ SD ramot? Na igen, annyian.
Ha hozzáveszem, hogy gyorsul a fejlődés üteme is némiképp tehát csökken a piacon eltöltött életciklus is... Nyugodtan vállalhat élettartam garit, mert ahogy írtad előb dobják ki mint sem ideje lenne elromlani.
Persze 1-1 hibás darab mindegyik gyártónál előfordulhat, még e legnevesebbeknél is. Lehet te is ilyet fogtál ki éppen. Vagy az előző tulaj 1200MHz-en küldte 2.65V-al. Nem lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest