- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Blaze71 #4417 üzenetére
Nem hülyéztelek le, csak azt mondtam nem kéne hülyeséget beszélni. A kettő szerintem nem ugyanaz. Ha az 1. asus lapom lenne ami jól műxik nem járatnám a számat, de nagyon nem az első, és nagy részük az olcsó kategóriábol való volt (p5k). Egyikkel sem volt semmi parám, kivétel a p5kc, de alapon amire gyártották az is tette a dolgát... Arról hogy ki és miért gyerekes nem nyitnék vitát. Am ez a kinek műxik kinek nem, fordítva is dukál. Volt egy rossz asus lapod és akkor mind szar? MSI nálam nem gyerebe kategória, nincs tapasztalatom, de gigáék pár lapja megfordult már a kezeim között, mint ahogy abitok is, és ezekről se tudok sok rosszat elmondani. Am lehet én vagyok a máker mert nem ment tönkre egy lapom se, sőt a környezetemben 1 asus se adta be a kulcsot az elmúlt 1,5 évben (giga se, és abit se halt le senkinél). Nah részemről téma lezárva, ha van még valami nyűgöd dobjál privit vagy mailt, ne ide szemeteljünk. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest