- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Bocsi srácok (igencsak) kezdő vagyok..
Valaki tudna gyorstalpalot adni? Valamit megértettem már valamit nem a tiuningból de nem áll teljesen ösze h mit miért..
Elöszr is van egy c2d 6750em, 4x1GB Geil ultra, x38 Ds5 ös Gigabyte deszkám.
Multkor felhuztam 3400 ra a procit, és a biosba 1180 vagy 1280 at irt ki a ramoknál.. Az passz hogy hány volton nyomja mivel auton volt.. De jó a házam és még csak kézmelegek voltaka ramok.
Everestbe mértem.. valami 8000fölötti értéket ad ki a memória írásra stb.. Első helyen ált, leleözva a yorkfieldet(persze az alapon volt) .
Azt akarom kérdezni h tuningba meddig lehet elmenni kb ugyh ne menjen tropára a cuccos.. Hány voltot adjak pluszba a ramnak, procinak, mennyire kárositja ez a hardvert, stb stb stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest