Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Látom menő vagy a géped előtt ülve.Én nem személyeskedtem, és nem is sértegettelek, hozzáteszem senki se vette idáig bátorságot hogy így beszéljen velem személyesen, bár a gép előtt ülve senki se tudja ki ül a másik gép előtt.Ezen most inkább nem is idegesítem magam mert addig fogok kattogni amíg eröltetni fogom a személyes találkozót is...és az neked nagyon nem lenne jó egy ilyen kis faxságból.
Megpróbálom poénra venni...oké? Most látom a te gépedben is mars! van.
Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Windows 11
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- 64 GB ( 2X32GB ) Crucial DDR5 Laptop Ram
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- GIGABYTE B650E AORUS STEALTH ICE
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.