- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Látom menő vagy a géped előtt ülve.Én nem személyeskedtem, és nem is sértegettelek, hozzáteszem senki se vette idáig bátorságot hogy így beszéljen velem személyesen, bár a gép előtt ülve senki se tudja ki ül a másik gép előtt.Ezen most inkább nem is idegesítem magam mert addig fogok kattogni amíg eröltetni fogom a személyes találkozót is...és az neked nagyon nem lenne jó egy ilyen kis faxságból.
Megpróbálom poénra venni...oké? Most látom a te gépedben is mars! van.Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest