- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
DarthPeeter #1377 üzenetére
Leírom persze. Félreértések elkerülése végett nem a ramok voltak a ludasok, és Ősember egy nagyon korrekt eladó!
Szal a story annyi, hogy az istenért se tudtam őket stabilizálni 960 fölött. 800on 3-3-3-3-ba vígan mentek, de 960 4-4-3-4 fölött beszartak. Aztán elcseréltem kingmax 1066-osra. Azok mhz-re jobban muzsikáltak 1125 5-5-5-18-at tudtam kihozni belőlük. De a lényeg a dologban a super talentek giga p35ös lapba nagyon faszán mentek az új tulajuknál. Szal ha p5k-d van ne vegyél st-t. Most nézem csak hogy ab9-ed van... Ab9-pro-m volt p5k előtt, a super talentek miatt cseréltem le... Abba se mentek sehogyse...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest