Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Totális újratelepítés volt, mivel alaplap csere is volt (plusz táp, de ez nem lényeg) szóval totális rendszer újrahúzás volt, természetesen.
Megy a játék alapvetően mint a villám, aztán egyszer csak, mintha befagyna 1-2 másodpercre, majd mikor újra tovább megy az FPS számlálón látszik, hogy 50-60-80 mikor mennyi FPS-ről visszaesik 1-2 FPS-re arra a pillanatra, aztán megint rendesen megy sokáig, aztán később megint csinálja, stb.
Zombi spawnlolásnál meg konkrétan láttam egyszer, hogy futottam egy városban, megint megakadt, aztán közvetlenül a megakadás utáni ezredmásodpercben elém spawnlot egy zombi.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy mi okozhatja.
És igen, Radeon HD 5770 alatt ilyet nem igazán tapasztaltam, bár az a kártya azért igényelt a játéktól némi kompromisszumot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest