- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DokiBaxxi
őstag
Próbáld meg egyrészt, amit írtam feljebb, másrészt játssz egy kicsit a beállításokkal. Vedd lejjebb az árnyékokat, felhőket kapcsold ki, AA-t vedd lejjebb (ha fel van véve) ilyenek.
-
DokiBaxxi
őstag
Rendesen lepucoltad a VGA drivereket? Új Wint raktál fel? Legfrissebb VGA driver van fent?
Ha kártyacserénél a másik gyártó kártyája lett az újabb, ajánlatos új Windowst felrakni, hogy megfelelően működjön az adott kártya. Másik: Az FPS droppolást hogy érted pontosan? Városokban nagyon alacsony az FPS, vagy pusztán is random beesik 10-re/alá? Ezt a zombis dolgot meg nem értem, hogy pont akkor droppol, mikor lespawnolnak
Ilyennel még nem találkoztam.
-
z0l1ka
aktív tag
Szerintem semmi gond nincs ezzel, illetve csak annyi hogy a játék alpha és nincs jól optimalizálva ..
De te azt mondod ,hogy a HD 5770-essel nem droppolt ?! Nekem csak nagy városokba van fps csökkenés néha nem is kicsi ..Szerintem próbáld meg beállítgatni amit swagger55 írt fentebb és jó lesz
Illetve jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest