Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1032) m3gyo válasza etejedu (#1030) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Amit érdemes megnézni, ha egész vagy egész órához közeli az érték akkor jó esélyed van arra, hogy nemrég volt vagy nemsokára lesz egy restart. A restart után a játékban levő idő is változhat. Ez a szerver admin döntése, így lehetnek állandó esti és állandó nappali szerverek.

Az, hogy egy szerveren mennyien vannak néha "nem" pontosan van kin. Hiszen az amit látsz az akkori állapot amikor a lista lekérésed érkezte. Tehát amíg válogatsz a szerverek között az idő alatt akár 10-en is joinolhattak arra a szervere. Erre egy megoldás, hogy ha kiválasztottál egy szervert akkor egyszer rákattintasz és nyomsz egy refres gombot akkor a lista ismét frissül. Viszont így simán lehet, hogy éppen azt a szervert nem találja meg a játék. Tehát azért ezzel is lehet szívni.

Amúgy üres szervert ahonnan nem fognak kick-elni, és ami megy is, általában reggel 8-9-ig vagy késő este 24 óra körül találsz. Tehát olyan 24-től másnap 9-ig van esélyed ilyen szerverekre. De alapvetően ha 4-5en vagytok fenn akkor kis odafigyeléssel el tudod kerülni a többiekkel a találkozást.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.