- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Egyenlőre még sokat nem tudok mivel testvérem ajánlására megyek egy közeli céghez.
Nem tudom azt itt feltetetett fóliának mi a márkája az majd kiderül aznap amikor fel lesz rakva.
[link] Ide megyek majd.
A fólia többrétű egyrészt sötétít másrészt hővédő réteg van benne.
Így hatékonyabb a klíma munkája az autóban plusz a bent ülők sem lesznek szétsütve a nap által.Aranyat ér.
A régi autómban nincs fólia próbálkoztam tappancsos sötétítővel de az nem sokat ér a nap okozta hővel szemben plusz a gyerek folyton leszedte.Hátrafelé bármilyen sötétségűt kérhetsz.
Az első két ajtóhoz csak színtelen hővédős fóliát. A szélvédőre pedig csak egy 12-13 cm-es csíkot.
Nekem az első két üvegen nem lesz semmi csak hátul és a szélvédőn.
Alapvetően mindenki maga dönti el melyik a legjobb sötétségű fólia.
De azt szokták mondani hogy a legsötétebbtől 1 maximum 2-vel világosabb legyen fölrakva ugyanis ezeken még egész jól kilátsz de van is érezhető hatása,
Én a legsötétebbtől eggyel világosabbat kérek.
Mivel lesz tolató kamera plusz azért csak vannak tükrök is azon a kocsin majd csak kilátok.
A testvérem kocsiján akinek már fóliázva van sem vészes kilátni.Egy nagyon fontos szabály van még a végén kell egy műbizonylatot kérni másképp nem tudod a kocsit leműszakiztatni.
Ha majd túl leszek rajta dobok fel képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manjaro Linux
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest