- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy apró gondolat menet jutott eszemben amiről írtál.
Szívó motort direkt nem írtam, mert egyrészt az ár differencia jóval nagyobb, másrészt azonos erejű motorral szerelt Logan szerettem volna össze vetni mert eddig is erről volt leginkább beszélgetés. 95 VS 100.
" Dizelpara" egyenlőre nálam egyáltalán nem játszik, ahhoz még a piac túlságosan is óvatosan áll át az új erőforrásokra , másrészt az euro6D bőven elég lesz még az elkövetkezendő 5-6 évre . De lehet Magyarországon még tovább is. Ha csak azt veszem figyelembe hogy még mennyi 15-20 éves kamrás dízel rohangál a városokban.Ahogyan számoltam azt a 361K összeg "számomra" tízezer kilométer után nekem megtérül a 1.0TCE viszonyítva az tényleg nevetséges, még úgy is ha azt veszem hogy max a korai időszakban adblue folyadékot megveszem hozzá a tízezres szervízre és ennyi. Gázos rendszer már más tészta hosszabb távon " ( és most lehet tévedek) "
Mindegyik motornál van részecske szűrő már, turbó , stb , sajnos . De a TCE esetében már párosul kettőstömegű lendkerékkel , míg az új DCI-ben még nincs csak a 115 lóerős variánsában.
TCE akkor plusz tartály és vizsgák jönnek még képbe , DCI esetében porlasztó.
És még sorolhatnám, de egyre jobban az mutatkozik meg hogy hosszabb távon több lesz az általános kiadás szervíz szempontjából a TCE motorra. Ami valljuk be kiábrándító.Fogyasztásról nem is beszélve , mert sprintmonitor oldalán összevetve fogyasztásbeli különbség bőven meg van ismét.
Logan MCV esetében mennyit fogyaszthat majd 7L/100? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest