Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eközben lehet panaszunk tán-tán meghallgatásra kerültek Joggerrel kapcsolatosan .
“ The hybrid, due in 2023, combines a 1.6-litre petrol engine, two electric motors (one an e-motor and the other a beefed-up alternator) and a multi-mode automatic gearbox, plus a 1.2kWh battery to make electric-only running possible for short distances.”
Azaz;
“ 2023-ban megjelenő hibrid 1,6 literes benzinmotort, két villanymotort (az egyik egy e-motort, a másik pedig egy erősített generátort) és egy több üzemmódú automata sebességváltót, valamint egy 1,2 kWh-os akkumulátort kaphat . “Szerintem ETA Renault csoportban található új hybrid rendszer lehet ami például az új Clióban is van E-tech néven egy körömős kapcsolású rendszerrel . Mivel 23-ra ígérik , így gondolom abból 24-is lesz mire hozzánk kerül akkor tekinthetjük egy faceliftnek. ( gondolat)
UI: lényeg lemaradt . Az összteljesítményét 140 pacisra említik .
Hozzáteszem jó lenne ha azaz 1.6-os motor a jó öreg MPI lenne csak modernizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest