Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem is tudom. Oké, öreg dízel, nem úgy megy, mint a Lodgy, de 4 elektromos automata ablak (igen, mind a négy automata) van, tempomat van, könyöklő van, ráadásul állítható magasságú, nem fix. mint a Lodgyban. Kevesebbet eszik, szívesebben futózom vele mert jobban bírja a 2L tdi, nem a Lodgynak való a sok futózás, főleg nem a nehéz cuccok. Ok, a fejegységet kicseréltem, de mostmár kékfogas kihangosítós, ráadásul ha kikapcsolom mert nem kell a zene, de jön egy hívásom, aktivizálja magát, kihangosít, hívás végén kikapcsol. A gyári fejegységek nem ilyen "figyelmesek". Egy jó telefontartóval az AA is meg van oldva szintén kékfoggal, szóval még a navi is meg van oldva, még ha parasztos is kicsit a megoldás. Szóval jó a Lodgy, de az én igényeimnek ez is teljesen megfelel. Majd ha nem kell futózni, akkor kellene egy városi kis benzines (pont ma néztem egy Meriva OPC-t
), de addig ez nekem maga a tökély. Még a klímáját fel kell töltessem egy tömszelence csere után, meg profikkal kitakaríttatom majd a belsejét és majdnem olyan lesz mint az új. De majd egy új generációs Sandero-ba beleszámíttatom, ha rám szakad a bank. Kár, hogy már az 1.33-as turbós motorral sem lehet megvenni most sem.Szerk.:
Ja? És a kerékcserés dolog természetesen a Lodgyra vonatkozott, amint ott írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de addig ez nekem maga a tökély. Még a klímáját fel kell töltessem egy tömszelence csere után, meg profikkal kitakaríttatom majd a belsejét és majdnem olyan lesz mint az új. De majd egy új generációs Sandero-ba beleszámíttatom, ha rám szakad a bank. Kár, hogy már az 1.33-as turbós motorral sem lehet megvenni most sem.