Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

Nem is tudom. Oké, öreg dízel, nem úgy megy, mint a Lodgy, de 4 elektromos automata ablak (igen, mind a négy automata) van, tempomat van, könyöklő van, ráadásul állítható magasságú, nem fix. mint a Lodgyban. Kevesebbet eszik, szívesebben futózom vele mert jobban bírja a 2L tdi, nem a Lodgynak való a sok futózás, főleg nem a nehéz cuccok. Ok, a fejegységet kicseréltem, de mostmár kékfogas kihangosítós, ráadásul ha kikapcsolom mert nem kell a zene, de jön egy hívásom, aktivizálja magát, kihangosít, hívás végén kikapcsol. A gyári fejegységek nem ilyen "figyelmesek". Egy jó telefontartóval az AA is meg van oldva szintén kékfoggal, szóval még a navi is meg van oldva, még ha parasztos is kicsit a megoldás. Szóval jó a Lodgy, de az én igényeimnek ez is teljesen megfelel. Majd ha nem kell futózni, akkor kellene egy városi kis benzines (pont ma néztem egy Meriva OPC-t ;] ), de addig ez nekem maga a tökély. Még a klímáját fel kell töltessem egy tömszelence csere után, meg profikkal kitakaríttatom majd a belsejét és majdnem olyan lesz mint az új. De majd egy új generációs Sandero-ba beleszámíttatom, ha rám szakad a bank. Kár, hogy már az 1.33-as turbós motorral sem lehet megvenni most sem.

Szerk.:
    Ja? És a kerékcserés dolog természetesen a Lodgyra vonatkozott, amint ott írtam.

Új hozzászólás Aktív témák