- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Tavaly júniusba vettem. Keveset járok vele melóhely 2 km, szüleim 20, anyósék 10. Most lesz benne 3000 km. A fogyasztás 6L körül alakul. Arctic felszereltségű, nézegettem én is a sanderot de nekem a szedán jön be így logan lett belőle. Nagyon szeretem, sce viszonylag új motor sok tapasztalat nincs vele. Ha van rá pénz lehet érdemesebb a 900-ast turbóst venni az egy kiforrott kipróbált motor nagyon dicsérik. Az sce picit lomhább ha nem taposod szét akkor azzal sincs gond, én túlnyomó részt városba használom azért választottam az sce motorral. Összességébe nem bántam meg kényelmes szerethető autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart home kiarusitas
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest