Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz Executioner #855 üzenetére
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
duvi
nagyúr
válasz Executioner #892 üzenetére
Én is CE-t akartam, de már elmúlt
-
Topikgazda
válasz Executioner #1842 üzenetére
Ebben az a durva, hogy a hivatalos magyarországi disztributoroknál már nem kapható, elkelt az összes előjegyezhető példány. Ha megnézed a hivatalos oldalt, akkor mindegyiknél kint van, hogy 'Sold out'.
Szóval az Alza vagy valami külön megrendelésállományból dolgozik, vagy nem egészen egyenes a történet...[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
k-adi
nagyúr
csak 98ezer? áh, zsebpénz
-
alratar
addikt
Kettőt kérek.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
veterán
válasz Executioner #2657 üzenetére
Igen ezzel tökéletesen lehet "védeni" őket, hogy "jaj nem adjuk ki rosszul inkább toljunk rajta". Nincs ezzel gond, mert eddig valóban így volt, amíg nem lettek ekkora cég.
Viszont ez (lehet összeesküvés), de szerintem tudatosan tolták el a nextgen miatt.
Ez számomra bosszantó és szemét dolog a vásárlókkal szemben.
Amint írtam továbbra is várom a játékot, de ezzel a folyamatos tényleges indok nélküli tolással ezt váltották ki.
Egyszerűen nem hiszem, hogy 2 hónap alatt annyi mindent lehetne "javítani" rajta, hogy azt 8 év alatt nem tudták megcsinálni.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Executioner #2661 üzenetére
Tudom hogy a tőzsde és a pénztartalék teljesen különböző dolog, de kétlem hogy Európa legnagyobb játékfejlesztő cége több mint 9 milliárd dolláros market share-el csak úgy random elfogyjon a pénzből (arra való tekintettel is, hogy hiteleket simán kaphatnak és a lengyel állam is támogatja őket és a preorderek is elég jól mennek).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
LK
addikt
válasz Executioner #3186 üzenetére
Tehát én ne nézzem a topicot, ha nem tetszik az ha lelövik előre a poént. Egyetértek veled, és azt is fogom tenni. Csak érdekes, hogy egy Ncore-on nincsen vita ebből, megy a figyelmeztetés rögtön. Mindenkinek jó játékot, majd ha megjelenik!
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Maxxy10
addikt
válasz Executioner #3308 üzenetére
-
[Prolixus]
addikt
válasz Executioner #3684 üzenetére
Nincs ott semmi. Lehet amikor még rendeltem lehetett fiók csinálása nélkül rendelni? Van fiókom meg került bele azóta rendelés, de ez konkrétan nincs feltűntetve.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
LK
addikt
válasz Executioner #4453 üzenetére
Érdekes, mert 18890.- alatt sehol nincs. Mindenki onnan venné különben. Van valami kuponod, vagy mi? Az akkor csalás. Már régen írták volna a topicban ha lenne ilyen.
Glamour napok keretében behúztad?
Ja, már sejtem. Szürkéből Áfa nélkül, az apróból könnyű. Köszi nem élek vele. WIN10-nél is a 3 állítólag legális kód volt a jó. Én megveszem rendesen,nem kockáztatok.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz Executioner #4455 üzenetére
Az volt a második tippem. Azóta a forint is szarabb lett. Ez van, de a srác azt kérdezte, hogy mostani akció lesz-e? Arra adjál tippet inkább
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
8 éve robog a hype vonat...
-
Topikgazda
Ettől még csalás, mert jelen időről volt szó, nem múlt időről.
-
pohár
félisten
válasz Executioner #4453 üzenetére
szerintem nincs fémtok, csak ott maradt akkorról, mikor még volt "készleten" az előrendelésekhez
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
válasz Executioner #4627 üzenetére
Ne is mond. Elképesztő ami mostanában az alkatrészáraknál megy..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
zkxdn
őstag
válasz Executioner #4629 üzenetére
Series S + GP Ultimate
-
RubbishBin
senior tag
-
Lajmund
őstag
válasz Executioner #11517 üzenetére
[kép] Gusztustalan egy bolt eddig se vettem innen semmit ezután se fogok főleg ha ilyeneket vállalnak.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Kobe
veterán
válasz Executioner #16702 üzenetére
kvajó, csak nem tudok lefele lépegetni, mivel külső 24bites stúdióhangkártyát használok a géphez......aminek a drivere mindig visszateszi stúdióra
-
Kobe
veterán
válasz Executioner #16704 üzenetére
Azt meg a kisfa.. omat :) az alaplapi alapbol le van tiltva, driver sincs hozza
Perpill egy eleg komoly kis otthoni studio minosegu setup van osszedrotozva, nem veletlenul, eg es fold a minosege, hi-res fejhallgatoval / XLR mikrofonnal, melora / streamingre / discordra / hangszeres rogzitesre es kimenetre + VSTzesre, minden mas gamingre, ezt bontsam meg ezt 1 jatek miatt.... Na nem :) -
gandalf
aktív tag
válasz Executioner #17277 üzenetére
de nem is találok TAG-gombot a beállitásokban basszus, melyik funkciót állitsam? de mindjárt megnézem,
Gandalf The Grey
-
gandalf
aktív tag
válasz Executioner #17277 üzenetére
Most beadta a key kiosztásnál, átállitottam megy...köszi
Gandalf The Grey
-
törölt tag
válasz Executioner #17904 üzenetére
Nem ez a problémám. Be tudok menni, mint irtam, bejárati ajtón ( tech szint 9) és a tetön is próbáltam. Bárhol lépek be, azonnal sikertelen küldetést jelez...
-
veterán
válasz Executioner #20678 üzenetére
Ezt nem tudtam.
Ez bug vagy direkt van így? -
nagyúr
válasz Executioner #20680 üzenetére
És van olyan megoldás, ami steames verziónál ezen problémám nélkül megoldja a dolgot? Amiket eddig találtam: c:\Users\XXX\AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077\UserSettings.json fileben módosítás, illetve az bin\x64\steam_emu.ini módosítása nem jött be, a json fileban hu-hu szerepel, a steam_emu.ini file pedig nincs a megadott könyvtárban. Volt még olyan megoldás, hogy Steamben a Game Propertiesnél nyelvet váltani, de ott meg nincs magyar nyelv, az indítási opcióknál felvéve, hogy -culture="HU" szintén kapufa volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Topikgazda
válasz Executioner #23187 üzenetére
Ahh, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In