Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
jonnyjoker01
veterán
válasz nubreed #7123 üzenetére
"Életemben egyszer sem ettem KFC-ben"
"Kell a francnak a szar kajájuk"Őszinte vélemény, maga a kaja jó, de ha csak magad próbálod frissen elkészíteni otthon online receptek alapján. Budapesti éttermek közül egyet sem találtam még ami konzisztensen normális minőségben adja ki az ételt.
Üdv. Johnny
-
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz nubreed #7143 üzenetére
Melyik év?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bélanéni
őstag
válasz nubreed #7238 üzenetére
Nincs jó előérzetem a PS4/X1 verziókkal kapcsolatban. Nem kell atomfizikusnak lenni már ahhoz, hogy lássuk, ezekkel a változatokkal van gond. Nyilván (??) megjelenik a game dec.10-én, de ha 3 hete még elég komoly gondok voltak vele, akkor mi változhat dec. 10-ig? Óriási gond a gépek ma már irtó gyenge teljesítménye, és szerintem ezt másképp nem tudják orvosolni, mint hogy a grafikát komolyabban megnyirbálják, esetleg mezei X1-en 900p lesz a felbontás, ha már legalább szar a grafika és mindez megfejelve 30fps-el. Szóval a rossz előérzetem amiatt van, mert a potenciális vásárlók szerintem minimum 1/3-a ezekre a platformokta venné meg (összesítve), de az szinte borítékolható, hogy 90% körüli, esetleg fölötti értékelést nem fognak kapni a játékok ezen változatai az óriási elvárások miatt. Eleve ezeken a nagyon elavult platformokon kb semmi komoly elvárást nem szabadna támasztani e játékkal szemben, mármint "technikai" szempontból.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
WATERDACA
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
shotika
őstag
válasz nubreed #7334 üzenetére
Nem csak ők mesterek. Anno Half Life 2-ben is volt, hogy 2 ugyanolyan csávó mászkált egymás mellett De az eddigi csúcs nálam a Mafia 2 börtönös része, ahol sikerült a játéknak 4 teljesen ugyanolyan fekát egymás mellé generálnia
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
gejala
őstag
válasz nubreed #7383 üzenetére
Én úgy tudom, mindent lehet külön.
Controlban is lehet. Ott pl. az árnyékok esznek a legtöbbet, a többi sokkal kevesebbet. A törmelékes cucc pl. alapból csak pár jelenetben hatásos (amikor szanaszét robban minden), de ott teljesen megváltoztatja a világítást.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz nubreed #7411 üzenetére
Nem tudom miért, de nálam masszívan általánosítás van, ezért se találok számomra kielégítő játékokat raklapszámra PC-n, csak olykor-olykor, és azokból is egy párat elrakok az utókornak, amikor még kevesebb lesz, na ebbe beletartozik az Ubisoft szinte mindenestül, a Cod dettó,, az EA játékok is, meg kvázi majdnem minden, ettől függetlenül az AC Origins-t megnézem a CP után, mert az tetszik az eddig látottak alapján.
-
WATERDACA
őstag
válasz nubreed #7517 üzenetére
Igazából már sikerült a nyomorukat kicsit visszataszítani, voltak az utóbbi időben olyan botrányok amik miatt újabb pontozási rendszerek lettek pl. Metacriticen vagy Steamen.
(Last of Us 2, Death Stranding, de pl. Doom Eternalnál is a Steam utólag belenyúlt az értékelésekbe a Denuvo miatt ha jól emlékszem).Igazából ez amiről beszélünk nem csak a videojáték iparban van jelen, elképesztő gyűlölethullám van jelen az interneten, elég ha csak néha FB-re felpillant az ember.
RDR2-höz visszatérve: nagy botrány volt a PC-s start is (nekem sem indult, de azért nem vertem a nyálam minden fórumon). A felhasználók felénél ugyanez volt a probléma. Emlékszem a Rockstarnak 4-5 napig tartott a hibát kijavítani, de még az sem volt életbiztosítás és rengeteg hiba volt a játékkal. Úgyhogy a Rockstar sem Jézus Krisztus.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Peace
nagyúr
válasz nubreed #7564 üzenetére
Ahha, streamelve van a játék és úgy tolod. Youtube videókon sokkal szebb volt, nálam rusnya pixeles.
Nem tudom pontosan mennyi, mert nem írta PS. Érzetre nem lehetett több szerintem, nagyjából 1 hónap volt nekem. Nem vadásztam tökéletes bundákra meg kincsekre, fő és mellékküldetéseket toltam le.
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz nubreed #7784 üzenetére
Nekem is az a kedvencem eddig
Mindenkinek ajánlom hogy hallgasson bele, mert bár a zenei ízlések szubjektívak, azért ezek mérföldekkel jobbak mint amiket a bandák csináltak (eddig, ne ítéljük el őket pár zene után, hátha meglepnek minket)Bíztam Marcin kis 3mas csapatában és hozzák amit vártam tőlük, eddig...várom a többi zenét
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nubreed #7854 üzenetére
A modolhatóság abból a szempontból lehetséges, hogy a játék fájljai nincsenek titkosítva, védve, tehát akadálya nincs a modolhatóságnak. A dedikált addon / mod eszköz, a CP2077-hez készülő REDkit viszont csak később fog jönni.
Mire lehet számítani Day1? Feltehetően a különféle ReShade és hasonló modokra lesz lehetőség - ahogy tippre a modellek lecserélésének se lesz akadálya (biztos vagyok benne, hogy az elsők között lesz az, amivel Judy modelljét lecserélik Ciri-ére ).
Nyilván ezek sem egyből fognak érkezni, tehát pár nap vagy hét biztos lesz, amire a NexusMods-on az első valóban hasznod Mod-ok feltűnnek...Ha kijön a CP féle REDkit, onnantól viszont nem lesz megállás: komplett új küldetések, teljesen új NPC-k, stb...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bélanéni
őstag
válasz nubreed #7935 üzenetére
Az eddigi kb 10-15 éves tapasztalatok alapján. Rengeteg táblázatot szoktam nézni, és képben vagyok a kártya teljesítményével (speciel ilyenem van). A táblázat egyáltalán nem említi, hogy stabil 60fps-re értik ezeket a hardverajánlásokat. Nem tudok semmit a játék optimalizációjáról, csak annyit, hogy kb mi megy 1440p@ultra@60fps-en vele és pl. egy Horizon vagy RDR2 abszolút nem, azok FHD-n tudják ezt.
Ezen kívül arra, hogy ezek a táblák 90%-ban alulbecsülik az igényeket. Szinte soha nem 60fps-hez, 75fps-hez, neadjisten 144fps-hez készítik. Inkább stabil 30-hoz.
Tehát MINDENT csutkára tekerve 5700XT-n 1440p felbontásban szinte biztos hogy nem lesz 60fps. Az már nem csutkára tekerés, hogy a fele opciót HIGH-ra veszem, úgy esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nubreed #8047 üzenetére
Oriic rakta be a képet arról, hogy a játék fizikai PS4 verziója a boltokba került, amit én láttam, ott egy (feltehetően sima) PS4 verzióból volt kb. 20 perc, a Nomád életút elejét streamelte (kb. 80%-ban azt, amit már láttunk korábban). De annyira érdekelte a játék, hogy konkrétan semmi karakter-kustomizáció nem volt, csak egy férfi karakternek beállított női hangot. A videó élvezeti értéket pedig durván rombolta, hogy gyerekes vihogás hallható végig aláfestésnek.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
wjbhbdux
veterán
-
nesh_019
senior tag
válasz nubreed #8102 üzenetére
Nem értem miért probléma, engem és még pár embert érdekel, ha van más új gameplay az is érdekelni fog, nagyon kíváncsi vagyok a játékra.
De viszont az kijelenthetem már majdnem 100%osan h a 20 perces gameplay után szerintem ez a játék nem lesz bukás, a játék nagyon király lesz és 2077-ig minden évben ez lesz az év játéka
gyantaszuz:
Igen azt nem tudom én se melyiken fút a játék csak 2x néztem meg a felvételt, de a felvétel amit szereztem arra az van írva hogy PS4 Proval játszik, ti hol látjátok h csak sima PS4 lenne?
Meg azt se értem hogyan indította el. Mert igen felrakja a lemezről de utána le van lockolva a game ez így szokott lenni Nekem PS4en a digitálisoknál így van pre load után.[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
bélanéni
őstag
válasz nubreed #8197 üzenetére
Asszem 2 "16 órát játszottunk" összefoglalóból is emlékszem ezzel kapcsolatban 2 dologra, direkt kiemelik:
- elképesztően (szinte túl) sok a tennivaló, néha fullasztó
- meglepően zsúfolt a város, nagy a gyalogos és autós forgalom is
Szerintem is, legyen fele akkora a metropolisz, de 2-3x nagyobb élettel mint fordítva.
Bízom a CDPR-ben, tuti sikerült belőni ezt az egyensúlyt.
Igen, W3-ban sokszor lovagoltam csak úgy, volt egy teljesen kihalt domboldal valami üres kisebb faluval, ott kb 1 órát elbóklásztam. Nagyon hangulatos volt, de ez a cyberpunk környezet direkt megköveteli a fullasztó város érzetét, persze itt is lehetnek kihaltabb részek, a külváros stb..... ezzel semmi gond nem lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest