Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz bulikavagyok #5036 üzenetére
Szerintem kevered ezt azzal a funkcióval, hogy a régi és új típusú konzolok között lehet továbbvinni a játékot (és meg sem kell venni újra), cross-save-ről nem volt szó.
Destiny-n kívül nem is tudok nagyobb címről, ahol ez egy létező dolog lenne.
CoD még talán ilyen, mert ott az Activision fiók fogja össze minden platformon?!Do you see the white shadow?
-
-
Frod
addikt
válasz [Prolixus] #5646 üzenetére
Borzasztóan tartok tőle, hogy fog futni PS4-en, de sajnos nekem csak az a platform opció. (Pc-n a 660Ti szerintem leolvad tőle)
Do you see the white shadow?
-
-
-
Frod
addikt
válasz bélanéni #6859 üzenetére
Volt már belőle nagy blama, amikor rpg-ket megpróbálnak atomdurva akciójátéknak eladni, lásd az új Prey, és a Deus Ex részek.
Szuper játékok lettek, de a valódi játékmenet - bár lehet akció orientáltan is játszani - közelében nincs annak amit a trélereik mutattak#6867 Chalez
W3-at én is pc-n toltam, 360-as kontrollerrel. Billentyűzettel már nem játszom ilyesmit ha tehetem. Teljes szívemből tudom javasolni!
Van is belőle olyan verzió, amihez gyárilag van egy bt-adapter pc-s játék miatt.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Nyilván nem az, bár megmondom őszintén tavaly már szerintem október közepe óta BF volt itthon (mindig is nevetséges volt, ahogy itthon kezelik) de idén hatalmas kuss van eddig. Legalábbis én egyik cégtől sem láttam még semmilyen hype-ot.
Egyébként mivel új kiegészítő (konkrétan most jelent/jelenik meg) elképzelhető, hogy nem lesz rá akció, de a One-os kontrollek biztosan kapnak akciót.
Akkor pedig már itt ez a dög CP-os.#6872 Peace
Nem tudom mennyire néztél összehasonlító videókat, de alig változott a One -> X kontroller.
Optikailag másabb, mert nincs már az a mélyítés a tetején, ahol van a logó, de inkább egy ráncfelvarrott típusnak érződik, nem olyan nagy váltás, mint a másik oldalon.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Most kicsit megkavarodtam, hogy az elején azt írod nem sima BT adapter, nem váltható ki mással, majd utána, hogy az S megjelenése óta egyébként már bármilyen BT-tal megy az összes Most akkor melyik?
Vagy lehet még ennyire reggel van....szerk: látom első körben nem én kavarodtam meg, akkor jólvan
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Megnézve a PS-es videót, szerintem tartom az előrendelést, de csak azért, mert:
1, free upgrade nextgen-re
2, minden földi jóval megszórt dobozos verzió + fémtok
3, támogatni a CDPR-t....de ettől függetlenül megy a polcra a nextgen patchig, mert amikor évek óta nézed a nyálcsorgató trailereket akkor ez így elég arculcsapás volt.
-
Frod
addikt
válasz sittes79 #8575 üzenetére
Persze, nyilván. Csak azért mégiscsak ott van az emberben.
Az április launchkor pont nem érdekelt volna, talán a szeptemberinél sem, hogy Ps4-re jön.
Most viszont már belenyúlva a következő érába én ezt így nem akarom, amikor minden kommunikáció szerint - ha nem lenne kint 100M eladott gép - nextgennek készült cím akar lenni.
(lásd még a GTA5 esetét, ami ugyan megjelent még Ps3/X360-ra is, de minek; vagy a Black Ops 3-at, amit úgy adtak ki crossgen-ként, hogy jóval fapadosabb volt, és a komplett kampányt is kihagyták belőle)#8573 mettek
"A series x-es (tehát playstation 5-ös) verzió minőségével bőven elégedett leszek."
Azzal nyilván már én is kibékülnék. De most Pro-m van. ¯\_(ツ)_/¯Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz l.skywalker #8705 üzenetére
A lore könyv kapható magyarul, ez guide.
(Mondjuk sosem értettem, hogy ilyen könyvek miért léteznek. Vagy ez nem ilyen tippek-trükkök + walkthrough leírás? Én ezeket mindig így képzeltem el)
-
Frod
addikt
válasz bélanéni #9011 üzenetére
"Vagyis úgy játszod a játékot, ahogy azt eleve megtervezték."
Ezt abszolút aláírom.
Nekem az első ilyen ahol ez kijött a God of War 3 Remaster-e - amivel kezdtem a PS4-es pályafutásomat.
Normál szinten egy buttonpush-fest az egész, nyomod a négyzetet, aztán figyeled ahogy mindenkit bedarál a kombó. Titan nehézségen ha nem tanulod ki a parry-t, akkor viszontlátásra. De mondhatnám akár az új God of Wart, ugyanez. Fallen Order szintén.
Bár tény, hogy azóta túl vagyok egy Nioh / Surge pároson, így ez mezei tps már nem tud megizzasztani - vagyis inkább úgy mondom, hogy komolyan venni nehéz már amikor pl egy harc bukása utána pontosan ugyanoda tesz vissza rögtön.A normál nehézség számomra is olyan, hogyha valami ennyire "saját magát játssza" akkor én minek kellek hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz l.skywalker #9057 üzenetére
Ha még a most szeptember is okés, akkor a tavaly nyári rendeléssel nem aggódom, hogy jut-e
-
-
Frod
addikt
válasz l.skywalker #9167 üzenetére
Meglepett volna, ha emailben jön meg a kód...
Digitális vásárlásnál még oké, de dobozosnál? Nyilván nem.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz gyantaszuz #9173 üzenetére
Nem tudom a KV-nál mi a tapasztalat, én általában nem szoktam day-1 játékot venni, tavaly szerettem volna egy ilyen vásárlást tartani a Diablo3 után először(!!!!!):
nem a KV-tól, másik cégtől, de nem érkezett meg este 6-ig a játék. Hétfőn hozták, megmondtam a futárnak, hogy vigye ahova akarja (érdekes mert a cégnél még pénteken este lemondtam, hogy ezt akkor kenjék a hajukra)Ezért én most személyes átvételt kértem, szépen bebattyogok aznap!
#9176 l.skywalker
Pontosan. Benne a dobozban (legalábbis a PC verzióban).
Nem fogják felbontani egyesével, és kifotózni, majd a kedves vevőknek egyesével emailen elküldeni. Amennyire látom digitális pc-s verziót most nem árulnak, az lenne olyan, hogy emailes a kód.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz l.skywalker #9180 üzenetére
Ja, úgy pláne
(Bár talán előrendelést ha jól emlékszem nem is engedett kifizetni a rendszer előre)Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Én default V-vel fogom nyomni.
Vágom én, hogy 16 millió beállítás van, de ha egyszer évekig épül egy kampány egy arcra, akkor megszokom.
Mass Effectet is alap Shepard-del nyomtam végig, a 3-ba is hiába jött női verzió, az csak valami imposztor volt.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz Fitzgerald #9707 üzenetére
Most elképzeltem, hogy 70 órát át ezt a tagot kellett volna bámulnom.Én a MEA-t is alap, férfi Ryder-rel csináltam.
Hiába na, általában magasról teszek a karakterkészítőkre
(egyedül ahol még én is keveselltem az opciókat, az a Division 1 volt, pedig mint látható, nem vagyok egy nagy make-up mester)#9713 bélanéni
Ha már extrém kinézetű female, nem tudom ez a csaj ki lesz a játékban, de full crush nálam, 10/10. Remélem össze lehet jönni vele.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Aki személyesen kérte KV-nál (ha van még ilyen rajtam kívül), azok nem kapnak ilyen értesítő levelet, mint a többiek
Legalább egy megerősítés, hogy igen, lesz, lehet jönni nyitástól, stb.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Kajaszünet alatt volt 15 percem, mondom felnézek milyen az eleje, de mindenki még a karakterrel szöszmötöl.
Úgyhogy nekem mára ez ennyi. ¯\_(ツ)_/¯Majd sima alap Ps4 + Pro videókat linkeljetek ha vannak, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz stuka20 #11099 üzenetére
Nem ördögtől való ötlet, mert volt már példa ilyenre. (legutóbb Avengers pl)
De konzolos változat esetén én pont emiatt döntöttem a dobozos mellett.
Nem elég, hogy olcsóbb(!!!) is, mint a digitális + steelbook, térkép, matricacsomag, stb, stb.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz Laraxior #11121 üzenetére
Szerintem előbb nézd meg virágboltival.
Amennyire tudom a CoD-os csoportban vagy oszlopos tag, ez a játék pedig távolabb nem is állhat tőle. Rpg, nem akció, pl. van küldetés, ami ~1 óra tömény párbeszéd.
Ezek fényében mérlegeld, hogy beütöd-e a kódod, mert onnan már nincs visszaút.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Hát én most nagyon elbizonytalanodtam, hogy van-e értelme átvenni a Ps4-es dobozost...
Lehet jobban járnék inkább egy PC-s verzióval + GeForce Now.
Van hasonló kombóval tolja? Mennyire megy jól? Lag mennyire érezhető?
A kettő együtt viszont nem fér bele...Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz daninet #11624 üzenetére
Annak még nem néztem utána, csak most gyorsan, az már most látszik, hogy a havidíj a duplája, mint a NOW-nak, viszont ide ha jól tudom meg kell vennem a játékot...
Mármint nyilván a GFN-nál is meg kell legyen, de ott átemeli a Steam/GOG könyvtárból, itt meg ha jól értem magára a Stadia-ra kell megvennem, és akkor ez csak itt van meg, mindenhol máshol használhatatlan... Így meg nem hiszem, hogy ez opció lenne.#11605 Krisz0418
köszi az infót, akkor marad a fog összeszorítása, és a low textúrás Pro-n való játék.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz daninet #11640 üzenetére
PS lemezest pl el tudom adni utána, én fogalmaztam meg rosszul, bocs.
Szóval a lényeg, hogy a Stadia-s az rajtam maradna.Egyébként nem rossz a gondolat, de oda sajnálnám elsőre a full árat, akcióban esetleg.
De tény, hogy most ez nagyon szöget ütött nálam, lehet hagyom a Ps-t.#11641 Mr.Csizmás
Köszönöm a pontosítást, ez jó hír!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz Hódító Hód #11990 üzenetére
Hogy MIIIIII????
Fizet az ember egy szolgáltatást, és a GFN az olyan, hogy csak akkor megy, ha van szabad szerver???? Ez most komoly?
Nem akkor játszok amikor akarok?Akkor azt hiszem ezt az opciót is kilőhetem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest