Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bexinho23
őstag
Volt egy fasza kis bug-om PS5-ön. Mégpedig egy barlangban kellett megölnöm mindenkit. Csak éppen az utolsó fegyveresre hiába lőttem messziről, közelebbről, nem sikerült eltalálnom. Állandóan teleportált jobbra-balra, golyókat elkerülve
Már majdnem meghaltam, de odafutva le tudtam ütni. -
noxon
őstag
Helló, japán negyedben találtam egy jelentéktelen épületet ahol minden ajtó zárva. Van piros fénnyel világított is. Bentre mutatja azt a sárga nagyítós ikont, de sehogy nem tudok bemenni.
Zárt ajtókat nem lehet valahogy kinyitni?
We live in a simulated world...
-
tibaimp
nagyúr
Most nem emlékszem, de a tetőt is nézd meg, mert van egy csomó hely, ahova ott lehet bejutni. Elképzelhető, hogy kell hozzá a "dupla ugrás láb modd" (mondjuk nekem kb. ez az első dolog, amit megveszek V-nek )
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
looser
addikt
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
nubreed
veterán
Ma jött ugye a hotfix. Aki használ Cyber Engine Tweaket, nálatok se működik amióta kijött ez a hotfix?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nagyúr
válasz nubreed #25963 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, gondolom hamarosan frissítik. Plusz nálam a hotfixszel visszajött az éjjel-nappal sárga köd / homokvihar bug is.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
looser
addikt
Egy pár dolog zavar az 1.5-ben úgy 3 óra játék után:
- a térképeken tök jó, hogy a fixereknél látható a melók száma és hogy mennyit teljesítettél, de úgy átszínezték és új ikonokat is kaptak, hogy baromi zavaró így 200+ óra után.
- Claire versenyénél fordult elő, hogy előtte telefonon beszéltünk, amit ő mondott, az nem jelent meg, csak az én válaszaim.
- indításkor 1.31-ig megvolt a szóköz-szóköz-enter-szóköz kombó, mivel a főmenüben az egérkurzor automatikusan ráugrott az első pontra (magyarban Tovább a neve) és ez töltötte be az utolsó mentést. Most nem ugrik oda, rá kell egerészni. Apropó, ez valahogy áthidalható? Szóval a játék indítása automatikusan töltse is be az utolsó mentést?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz looser #25970 üzenetére
A más színű ikonok nekem tetszenek, mert így könnyebben látszik a különbség a mapon a side questek és a gigek között.
Az utolsó pedig engem is irritál egy picit, halál után is pl F betűvel azonnal vissza lehetett tölteni a legutóbbi mentést, most már egerészni kell ahogy írod
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Most map takarítás után látok új opciókat a fő sztori párbeszédekben. Woodmannal való beszélgetés közben felhozhatom Jotaro Shobo-t, akit kinyírtam a hozzá tartozó Gigben (XBD forgató a csávó, moxok akarták eltakarítani, átveszik a bárja felett az irányítást a gig után). Megkérdeztem Woodman-től ő is úgy akarja végezni?
Ez mindig benne volt a játékban és csak elsiklottam felette? Most indíttatást érzek arra, hogy a map teljes kitakarításáig ne haladjak tovább a sztoriban
Ui: minden egyes végigjátszásban meg tud lepni a játék, 400 óra felett járok és találok új dolgokat, mint ahogy ez a poszt is mutatja
Üdv. Johnny
-
tag
válasz jonnyjoker01 #25972 üzenetére
Mindig benne volt a játékban.
-
nagyúr
-
HUN_Sector
őstag
Nekem erről a játékról mindig a Végrehajtók című film jut az eszembe Főleg az implantok (visszavétele) miatt
-
Bazsi1987
őstag
válasz HUN_Sector #25975 üzenetére
Valaki tud egy jó katanas és picit vegyítve pisztoly vagy gepfegyveres buildet küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
Help srácok
A probléma röviden: ha sunnyogva kezdek egy behatolást vagy egy sima ncpd balhét akkor egész egyszerűen vagy láthatatlan leszek az enemy számára vagy meglátnak nagyon lassan, mondjuk mikor már az fejükön taposok. Egyszerűen nem látnak meg, hiába keresnek és néznek, rám tartott fegyverrel. Nem hogy kihívás nincs így a játékban de értelme sincs. Nincs holoizé implantom, direkt kivettem. Friss install, olyan mod sincs telepítve ami befolyásolna a gameplay ezen részét.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
Alpi.
addikt
A hétvégén végre kicsit kipróbálgattam az 1.5-ös verziót. Azt kell mondjam, hogy ez igencsak jól sikerült ! Rengeteg helyen érezhetően javult, jobb, több lett a játék ! Őszintén megmondom, én nem számítottam ekkora, ennyire átfogó javításokra ! Ami elképesztően tetszett, az "Night city" új hangja ! Az utca zaja, az emberek beszéde, a lépcsőházakban a lakásokból ki hallatszódó neszek. Számomra rengeteget dobott a hangulaton !
Modokat is sikerült nagyjából visszaállítani, így visszakapta V a régi arcát, régi báját.
Egyetlen egy dolog van, ami picit zavart. Vagyis először nem, de percről percre, ahogy ki-be lépkedtem a játékba, miközben a modokat próbáltam begyűjteni, tesztelni, egyre idegesítőbb lett. Miért nincs alapértelmezetten a TOVÁBB -on a kurzor, hogy enterrel induljon a játék ?!?!
Egy aprócska kis "hülyeség" és el is törpül a rengeteg javulás mellett, de tényleg zavaró.
(Amiatt, hogy ne tűnjön ömlengésnek, meg kellett jegyeznem. )
Üdv az új kéróból !
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
nubreed
veterán
Az 1.5 óta a Journalban már nincs külön szekciója a Gig -eknek? Én nem látom, a térképen ott vannak a markerek de a journalban semmi. Ez eléggé gáz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nagyúr
válasz nubreed #25984 üzenetére
Ugyanúgy Megbízások néven jelenik meg, ahogy eddig is, és ott vannak a különböző fixerektől kapott feladatok, miután felvetted őket.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
jonnyjoker01
veterán
Wattson és Westbrook-ot teljesen kitakarítottam tegnap. Szomorúan láttam, hogy a Fixer, Merc, Soldier, Spy gig egyik alternatív teljesítési útvonala törölve lett, névszerint kívülről az épület megmászása. Eltávolították a tűzlétrát az épület oldaláról:
Üdv. Johnny
-
looser
addikt
Bugzone #471
Távolabb egy Chevillon Emperor 620 Ragnar ég a levegőben. Érkeztemkor már épp a Z tengelyen próbált pihenőt találni, de közeledésre fel is robbant. Kiismerhetetlen. Ha CP fejlesztő lennék, ezt az MI-re és a jövőben megváltozott földvonzásra kenném, amit - látva az eredményt - tökéletesen leprogramoztak. A közelebbi egy Kaukaz Bratsk U4020, már régebb óta pihent a levegőben, ő nem robbant fel.
Más.
így sajnos befejezhetetlen a küldi.A Trevor's last ride küldiben 1.31-ig megvolt a test (kétszer) a - bejárattól - bal oldali ház földszinti utolsó helyiségében, a két légkondi alatt, most nincs, Kedvenc Mizutani Shion Coyote verdám egyszer közeledtemre pördült egyet előrefelé és visszahuppant a kerekeire, úgy vélem, ez valamiféle boldogság effekt lehetett. Meg is simogattam.
A Photo mode valamiért már nem menti el a képeket, legalábbis a "
%usernév%\Pictures\Cyberpunk 2077
" alatt nincs.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tibaimp
nagyúr
Ez kegyetlen .
Addig-addig csigáztok itt a képekkel, hogy lassan elkezdem a 3. előtörténettel az újabb női karaktert . Csak most a kinézetre ill. karakter megalkotásra nagyobb súlyt fektetek .
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
looser
addikt
Ennek szívemből örülök
(#25989) Jorus: nagyon jó
A fenti képek ebből a küldetésből vannak, de a játék ki sem írja a nevét, csak azt, hogy "Ki tudja mit találhatsz?" és bejutva a telephelyre egy számítógéphez visz, ahol elolvashatóak a levelek, leállíthatóak a kamerák, lövegek, azután semmi. A keresett személy bent van a helyén, de nem lehet hozzászólni. Szóval ez a küldetés is bugos, vagy valamit nagyon benéztem, de eddig sohasem volt gond... Totál kiakasztó
Ja és visszatöltve egy mentést, hatalmas robbanások hallatszanak, több jármű "magától" felrobban, látszik is, hogy összevissza állnak, de nincsenek kiégve. Végül is nem gond, nem főszál, csak jó lenne megcsinálni.
-
HUN_Sector
őstag
vége... az utolsó - semleges - bantagatok is lesöpörtem night city térképéről - persze újjászületnek. Nincs többb küldetés, se meló, se NCPD bejelentés, semmmi... :'(
-
Bazsi1987
őstag
válasz HUN_Sector #25993 üzenetére
NCDP bejelentésre azt hittem random de akkor jobban rá fekszek a témára 😊
-
tibaimp
nagyúr
Ezt 2x megcsináltam már , nem véletlenül lett ~270 óra így hirtelen benne, és már majd lassan készülök a 3. nekifutással is.
-
Bazsi1987
őstag
Hol tudom nézni hogy mennyi ncdp küldim van még hátra? Másik kérdésem hogy sok küldetésnél az van írva pirosal hogy veszélyes azokat később csináljam majd mikor nagyobb lesz a szintem vagy neki mehetek akár már most?
-
tibaimp
nagyúr
válasz Bazsi1987 #25997 üzenetére
Neki mehetsz akár akkor is, ha ügyes vagy, simán meg tudod ölni azokat is. Illetve talán függ a nehézségi szinttől is, de ezt nem tudom biztosra, mert nem próbáltam.
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame