Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz proci985 #26898 üzenetére
Igen azt észlelem most olyan kínkeserves volt 15->20-ra felmenni.
Lopakodás nem épp én vagyok, hamarabb szedegetem meg a jó népet messziről majd mehet a kasza a kézben másikban meg valami mordály.Vezetést egészen szépen rendbe tették de a spawnt is a portál rendszerhez mérten, most már csak közepesen zavaró a NCPD megjelenése.
Azokon a Mantisokon kívül volt még valami ajánlott legendary amit még be lehet és érdemes is húzni? Főleg early game.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Micsurin #26901 üzenetére
a monowire kapott egy buffot, szvsz a jatek legjobb katanaja jelenleg es sokkal jobb tomegre, mint a mantis
a projectile launch kapott egy nerfet, bar a stun meg mindig oke. viszont maceras, ha a lopakodo cyberwaret is hasznalod.
fegyverek tekinteteben talan annyi valtozas van, hogy az LMG vegre hasznalhato. szokasos kedvencek mukodnek. Comrade (Burya), Psalm/Moron/Fenrir, Headsman/Sovereign(/DB2), Overwatch/O'Five/Breakthrough. rare Grad crafting receptet arul az eszaki sokkban a fegyverarus, az korai jatekban tovabbra is elegge broken, es nincs minimum level megkotes. smart fegyverek szvsz meg mindig gyengek, foleg skippy idegorlo.
en legendary baseball batot is hasznalok, de ez preferenciakerdes.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tibaimp
nagyúr
Nem az lett.
Visszatértem a saját testembe NC-be és megint én lettem az Afterlife főnöke, csak most Rouge él, beszélsz is vele bent a csehóban és a végén egy alak kérésére megtámadom az űrben lévő kaszinót: A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz HUN_Sector #26904 üzenetére
Igaz! Ő volt az.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nubreed
veterán
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
tibaimp
nagyúr
válasz nubreed #26906 üzenetére
Azt a . Nekem ez eddig kimaradt.
Bár ez csak egy techdemo, egy játék (főleg a CP2077) ettől messze sokkal több, de persze attól szép.
PC-n ehhez a grafikához simán kell a következő generációs VGA RTX40xx illetve RX7xxx az tuti + egy marha gyors Nvme SSD.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nubreed
veterán
válasz tibaimp #26907 üzenetére
Igen, techdemo, ügyes 3D modellezők/grafikusok dobták össze, de jó látni, hogy merre felé tudna fejlődni a grafika. Az UE5 egyébként is hatalmasat fog szólni, alig várom már a vele érkező játékokat.
-
proci985
MODERÁTOR
ez rondabb, mint amit a CP77 jatek kozben tud par aspektusban... nezd meg az autokat milyen lowpolyk pl. epuletek poligonszama se stimmel. ezt probaljak egekbetolt effektezessel mitigalni, de a kulterek tekinteteben a CP77 jobb. CP77ben pont az a zsenialis, hogy egy pillanatban kepes rakozeliteni a karakterre es a hatterben a varosra ugy, hogy mindketto jol nez ki. ezt kb egyedul a Red tudja normalisan.
1:53 tanulsagos, hogy mennyire jo a celra a Red engine.
jo, kicsit szkeptikus vagyok. UE4 alatt olyan igazan nagyon jol kinezo jatek nem nagyon volt (Borderlands3 talan), viszont meg melyen el bennem a Postal4, ami kb az UE osszes letezo gyengesegebol worstofot epitett. UE4nel a fejlesztok mondtak egy idoben, hogy mobil es multiplatform lesz a fokusz, 5nel nem tudom mennyit valtozott a helyzet vegul.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Annyi techdemo jön ki UE5-re, hogy kezdem azt hinni tényleg gyorsabban össze lehet benne dobni benne bármit
(Off) Témához: Rendes játékra még várni kell, de én inkább arra vagyok kíváncsi hogy a részletesség mennyiben tud megmaradni a gyakorlatban. Fotorealisztikus techdemók UE4-ben és más enginekben is készültek már.
Üdv. Johnny
-
nubreed
veterán
válasz jonnyjoker01 #26911 üzenetére
Igen, úgy semmi értelme a totális élethűségnek ha csak úgy tudják kifacsarni belőle, ha egy 3080 -on is mondjuk épp, hogy súrolják alulról a 60 fps -t FHD -ban. Akkor be kell áldozni dolgokat a jobb futtathatóság oltárán.
-
PuMbA
titán
válasz tibaimp #26913 üzenetére
Nem kell baromi gyors SSD. Az csak marketing, hogy szórd a pénzt. DigitalFoundry letesztelte, hogy a PS5-re olyan SSD-t csatlakoztatott, amin leragasztották a pin-eket, így 7000MB/s-ról 1700MB/s-ra csökkent a sávszélesség a PS5 SSD diagnosztika alapján. Minő csoda, ezzel is csontra ugyanúgy futottak a játékok akadozások nélkül, mint a belső SSD-ről.
Ugyanígy az Unreal Engine 5 PC-s demójánál megnézték, hogy másodpercenként csak 25 MB/s-kel terhelte az SSD-t, ami lófing. Nem véletlenül PCI-E 3.0 a PC-s DirectStorage követelménye, mert bőven elég lesz. PCIE 4.0 SSD-k már felesleges túllövés a célon.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
-
Topikgazda
Már megint techdemók alapján vagdalkozunk?
Embörök! A techdemo lényege pont az, hogy egy relatíve egyszerűen megvalósítható, látványos, de szigorúan "lezárt" dolgot odatoljanak a képed elé.
Hogy csak pár téren rámutassak a problémákra:-Nincs ütközés, sérülés sehol a videóban.
-Ahogy már a tanult kollégák rámutattak, a modellek nagy része iszonyúan low-poly, amit látványos textúrákkal és a fény-árnyék játékokkal próbálnak feldobni.
-Nagyon kevés az animáció, látványos, hogy a táncoló fazont több helyre is berakták, vagy a fehér balerinát hányszor is tolják oda a háttérbe például.
-Csaknem zéró haj-animáció (akinek van haja, az statikusan áll, vagy a haja meg se mozdul,. aki meg mozog, az meg kopasz, sisakja van, stb.)
-A legjobban összefoglalja a videót a végére berakott pózer-csaj. Egy tök statikus modellt forgatnak...Egy valódi játék úgy viszonyul az ilyen videókhoz, mint egy F-35A a hajtogatott papírrepülőkhöz...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Reaper
őstag
Hát azért még mindig "rohadjanak meg" a CDPR-nél, 2 napja fejeztem be másodjára a játékot, az utolsó kis takarító melót is megcsináltam, majd, ahogy illik egy blade karakterhez, letoltam a Don't Fear The Reapert, minden pont úgy, ahogy szerettem volna, mint corpo eredetű karakter szépen, elegáns vörös kosztümben, mint visszatérő dolgozó.
Erre még mindig Kerry új dala megy a fejemben végtelenítve és megint itt az üresség, mint az első végigjátszás után. Nagyon értett a csapat a hangulat csináláshoz az biztos. -
Maelephant
aktív tag
válasz Reaper #26920 üzenetére
Miért pont "ahogy illik egy blade karakterhez"? A "Don"t...fear the reaper" mindenkinek ajánlott . Viccet félre: a Blue Öyster Cult egy hetvenes években indult rock-hard rock-proto-metal együttes, hatalmas hatása van/volt számos, nagy, ma már klasszikus metálegyüttesre (ld. pl. Metallica) vagy akár kortársra is (pl. Ghost).
Már az 1974-es Secret Treaties c. lemezt ajánlom és onnan a jelen felé haladva majd mindegyiket.
És bár emlékszem, hogy gyerekkoromban valamelyik amerikai humorfilm kapcsán a nevüket összemosták a "Kék Osztriga Bár" nevű - filmbeli, kitalált - melegbárral, ehhez az együttesnek semmi köze, még a bőrszerkó se stimmel, a téma meg pláne nem, sci-fi és mindennapi élet a fő tematikai vonalak (kifejezetten színvonalas dalszövegekkel).
Ajánlanám az SNL-es "Needs more cowbell" tréfavideót is (az pont a DFtR-ról készült), de úgy látom, hogy már csak remixek vannak fenn a YT-n. -
bozont
veterán
Pedig úgy néz ki az elkövetkezendő játékaik már UE5 motorral fognak készülni. Dobták a Red 2-t. [link] (6:40-től)
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
válasz Maelephant #26921 üzenetére
Rendőrakadémia
Szegény Proktor és Harris, kukafedelekkel, pucéran[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én gyerekkoromban a Végítélet (The Stand - 1994) nyitójelenetében hallottam először, maradandó élmény volt, azóta is nagy kedvenc a banda.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Reaper
őstag
Igen ez egy jó nóta, asszem én is a Végítéletben hallottam először, meg később a 2006-os Prey játékban, egyszer megpróbáltam megtanulni gitáron, mert hogy régi, biztos könnyű, hát nem, legalábbis szobazenész szinten
De azért remélem megvan, hogy az előző kommentben a "Secret ending"-re céloztam, aminek szintén ez a neve: [(Don't Fear) The Reaper] . Még nem ért le a reggeli kávé, szóval nem tudom eldönteni -
fanti
addikt
Szerintetek az UE5-öt középpontba helyezve az nVidia vagy az AMD GPU megoldásai lesznek inkább a preferáltak?
Teszem azt, egy RTX 3070Ti lesz hozzá a "jobb" a maga "mindösszesen" 8GB VRAM-jával, vagy mondjuk egy RX 6750XT a 12GB-jával?
Legyen 1080p, és maximum 1440p a megcélzott felbontás.[ Szerkesztve ]
-
Morphus101
tag
https://www.cyberpunk404.net/
Ruhák, fegyverek, járművek, modok listája.
Bocs, ha már volt... -
tibaimp
nagyúr
válasz Reaper #26920 üzenetére
Totál így érzek én is . Most fejeztem be a 3. karaktert, kicsit elegem is lett az egészből, de valahogy, fura mód hiányzik...nem is értem! (most azt veszem észre magamon, hogy azon agyalok, meg kellene csinálni az összes achievement-et a Steam-en).
Még a Witcher, Skyrim sem váltott bennem ki ilyet, pedig már összesen ~380 óra van a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz proci985 #26929 üzenetére
Outer Torso: [Durable synsilk blazer]
Inner Torso: mindegy, úgyis el van takarva.
Lower Body: [Hēisè trilayer formal skirt]
Feet: [Crystal Lily evening pumps]
Már nem tudom melyik volt, amit csak Rare minőségben lehetett megtalálni, de mivel kevés a normális cucc, örültem, hogy van, ami jól néz ki, ezt felmoddoltam CET-vel Epicre, utána meg upgrade, ameddig futja a crafting skillből.
Itt a teljes cucc: [kép][ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz proci985 #26931 üzenetére
A fekete szettet ismerem, az előző karakteremmel fel is vettem még jól az elején, aztán rájöttem, hogy nem volt jó ötlet, mert annyira nem lehet fejleszteni, mintha már magasabb szinten vettem volna fel. Fekete szoknya mintha lett volna valami lootban, de nem biztos, mivel kb amit felvettem vagy elbontottam vagy eladtam vagy a végén már fel se vettem.
-
Vesa
Topikgazda
válasz nubreed #26910 üzenetére
Nem ájultam el. Pl. az autó kereke, pontosabban a gumija kiábrándítóan néz ki. A végén a romos házon a vakolat textúra csillog mintha műanyagból lenne, a képbe bekúszó oszlop pedig olyan szinten van elnagyolva, hogy alig hittem a szememnek. A modell low poly, a textúréja pocsék és életlen, a turista jelzés minősége meg egyenesen 20 évvel repít vissza az időben.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
nubreed
veterán
Nagyon mennek most ezek az "Imagining ... Unreal Engine 5 videók. Egy csomó feltételezett vagy létező játékhoz csinálgatnak mostanában ilyeneket, de már kezdek kételkedni abban, mennyire validak ezek, a mennyiség már kezd a minőség rovására menni.
-
válasz nubreed #26934 üzenetére
Én kíváncsian várom mi lesz ezekből. Az, hogy ennyi megjelenik szerintem azt jelenti, hogy nagyon könnyű egy ilyen szintű látványt összedobni. Persze a modellek, a mozgások, a kamerakezelés és a beszédszinkron is hagy kívánnivalót maga után.
Szerintem az irány jó, de sajnos ez nem sokat jelent. Mivel azt szerintem még senki sem tudja, hogyan kehet komplex szimulációt csinálni és milyen limitációk lesznek, milyen gépen fut majd jól. De az pozitív, hogy viszonylag gyorsan lehet valami látványosat létrehozni.Más: Voltam EEG vizsgálaton. (elektródákat tesznek a fejre és villogó fényekbe kell nézni)
Amikor rám adták, full megvolt az a jelenet amikor Judy először teszi ránk a Braindance koszorút.
Gondoltam megemlítem, de szerintem se a dokinő, se a segédje se tudta volna miről zagyválok... -
válasz HUN_Sector #26938 üzenetére
Pont ilyen okból lapítottam inkább. Bár szerintem látták, hogy van valami, mert nagyon kérdezgették, hogy jól vagyok vagy sem...
-
lo_jo
senior tag
válasz nubreed #26934 üzenetére
[link]
7 éves a videó, azóta sem láttunk UE4 mellett ilyen grafikát, demón kívül értelmezhetetlen. Így kell ezekre az UE5 demókra is tekinteni.
Persze itt is vannak elnagyolt részletek meg néhol borzasztó a SSR miatti tükröződés, de tényleg nincs ilyen játszható, értelmes UE4 játék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Manapság a környezet + karakterek vizuális minőségét nehézkes szinkronban tartani, plusz az is kicsit rombolja az élményt amikor finoman hozzá ér a karakter egy pohárhoz, ami aztán a fizika miatt becsapódik a falba mint egy ágyúgolyó . Még időnként belefutok 1-1 gumilabda kocsiba és félig a falba süllyedt NPC-be.
Meg aztán nem lenne jó olyat látni, hogy minimum requirements: RTX 4090 @1080P@30f/s xd.
-
tibaimp
nagyúr
válasz #57018880 #26941 üzenetére
Az ilyen hibákkal én simán ki tudtam békülni, láttam én is ilyet/hasonlót a ~380 óra alatt, például:
De ezek semmik, még csak nem is izgat, csak lekaptam a képet érdekesség képen. Ha egy bug egy-egy küldetés befejezésében akadályoz meg, az más tészta, az lehet bosszantó már.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibaimp #26942 üzenetére
nekem ez volt a kedvencem, de ilyet egyszer lattam. az egesz ut elemet 90 fokkal elforgatva spawnolta be az engine, talan 1.32 alatt . amiatt screenshotoltam, mert kb el nem tudtam kepzelni eloszor, hogy ez a bug meg hogy tortent.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibaimp #26944 üzenetére
nekem is egyszer, reload megoldotta . kb mint amikor neha az autok rossz helyre spawnoltak, csak itt pl a fizika nem ment tonkre. az viszont erdekes volt, hogy oldaliranybol mukodott a collision detection, de amikor leugrottam a lyukba a rendor mellett, akkor V leesett. termeszetesen ki kellett probalnom .
-
freeknight
őstag
Sztoriban mintha történt volna egy kis változtatás.
Tegnap kezdtem a 3. karakterrel, az All Foods küldit ugyanúgy csináltam, mint az előző végigjátszásomban, tehát töröltem a Militech chipről a nyomkövetőt, majd leütöttem Royce-t, elloptam a flatheadet és így megtartottam a 10ezer kreditet is. Most viszont a kapuban valamiért Gilchrist fogadott, ami érdekes, mert mikor előzőleg is pontosan ugyanígy csináltam, Meredith várt kint, és még be is szólt neki a corpo karakterem hogy azért ez nem volt egy szép húzás tőle .
Mindegy végülis, de ha előre tudom ezt, akkor összefogok Royce-al, és a Militech ellen megyünk, úgy legalább meg lehet zsarolni Gilchristet. Így pedig mindenféle nehézség nélkül kimászott a bajból a kis patkány -
Topikgazda
válasz freeknight #26947 üzenetére
Ha jól sejtem a különbség az, hogy ha leszeded a Maleware-t akkor most már mindenképpen Gilchrist fogad.
Meredith csak úgy élheti túl a játékot, ha a bizonyítékokat kisüti Royce a piszkált chippel.
Esetleg az, hogy most Royce túlélte (nem halt meg), míg korábban nem csak leütötted, de meg is ölted.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #26947 üzenetére
ez eddig is igy volt.
a chip nem erdekes. ha leutod Royceot es utana vegiglopakodsz mindenen, akkor nem aktivalodik az alarm es Gilchrist fogad. ugyanez tortenik, ha a feltoretlen chipel fizetsz, de utana vegiglopakodsz mindenen (Roycevel se kell megkuzdeni). ez egy tok jo jatekmechanikai dontes egyebkent, avagy adott esetben egy dontesnek pozitiv es negativ kovetkezmenyei is lehetnek. erre meg kesobb jo pelda a Queen of the highway, avagy ingyen top nomad auto vs
. utobbi kulon pikans, mivel Saul hivni fog, hogy van e munka...aldecado befejezes .hat, lett volna [ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Judy románc++ https://www.pcguru.hu/hirek/cyberpunk-2077-immar-sokkal-intimebb-lehet-a-romancunk-judyval/71548
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest