Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Bazsi1987 #25997 üzenetére
Neki mehetsz akár akkor is, ha ügyes vagy, simán meg tudod ölni azokat is. Illetve talán függ a nehézségi szinttől is, de ezt nem tudom biztosra, mert nem próbáltam.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #27437 üzenetére
A trailer utolsó jelenetében, balra a karakter érdekes módon nem Johnny, inkább tűnik V-nek. Szóval ha a alap sztori után fog játszódni, akkor lehetséges, hogy szerepcsere fog történni, a játék végi választásunktól függően. És V-lesz a "szellem".
De simán el tudom képzelni, hogy az egész DLC, a játék vége előtt fog játszódni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bazsi1987 #27437 üzenetére
A rendőrös javítás a köv. patchben lesz az elmondottak szerint. X hónap...
A kiegről meg semmit nem tudni, de feltételezem időben a Hanako-s utolsó küldi elé kerül be. Ha most betöltöd az utolsó mentésedet, akkor is oda kerülsz vissza.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bazsi1987 #33692 üzenetére
Az már jó régen volt! Azóta eléggé megváltozott a játék, érdemes újra nekimenni. A DLC-t relatíve hamar el lehet kezdeni, de inkább táposabb karakterrel javasolt, szóval a vége felé mennék oda.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bazsi1987 #33694 üzenetére
Igen, mehetsz a point of no return mentéstől is, mielőtt beszélnél Hanakóval a toronyban. Ráadásul a DLC története nem lineáris, egy pont után több módon is befejezhető.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Bazsi1987 #33699 üzenetére
Ez még mindig egy akció-szerepjáték.
Több féle képpen is meg tudod oldani a legtöbb esetet, szóval a játék szempontjából drasztikus hátrányban nem szenvedsz. De a DogTown sok tápos cuccot és küldetést rejt, szóval ez nézőpont kérdése.Szerintem ha kitolod így is - úgy is a játékot, akkor nem lesz problémád, ha később veszed meg a DLC-t.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest