- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma végre 1 hónap után megjött a Curv
ae kártyám.
De hogyan is kell aktiválni, mert az app-ban az utolsó 4 számjegy beírásával nem sikerül? -
Ghard
őstag
válasz
ez_meg_emaz #198 üzenetére
+36-al próbáltad?
+36 701112222 -
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot és meglepve láttam, hogy más nem akadt fenn ott ahol énNektek hogyan kellett bevinni ahhoz a telefonszámot, hogy az azonosításhoz (megerősítéshez) szükséges kódot megkapjátok?
Próbáltam:
Code: 36 Mobile number: 701112222
Code: 036 Mobile number: 701112222
Code: 0036 Mobile number: 701112222Már újratelepítést is megpróbáltam, de semmi. SMS szűrés nincs bekapcsolva a telefonon, tehát SMS spam-et nem szűrök.
Erre a képernyőre gondolok (természetesen nem az én számom szerepel a képen):
-
anadroid
senior tag
-
peti123
csendes tag
Több oldalon is olvastam hogy a Curve kártyához hozzá adják a Revolut virtual kártyát. A levonás megtörténik a Revoluton de nem lehet látni a visszaigazoló kódot a Revolut alkalmazásban erről tudtok valamit ?! :/
-
Oliverda
félisten
válasz
sajti_pajti #193 üzenetére
Ritka gány melót végeztek ezzel a főverzióval.
-
sajti_pajti
tag
Én írtam nekik emiatt és az volt a válasz, hogy dolgoznak rajta, top prioritás, de adjak pár hetet. (Amúgy nekem az egyenleg se látszik, csak a Spent this month.)
While we don't have a set timeframe for release, this is one of our highest priorities and we expect that you will be able to start spending with your Rewards card again in the coming weeks. -
KTU
addikt
Most megint teljesen töröltem az alkalmazást adataival egyben (SD Maid),
Play-ből telepítettem,
2.1.10+20110
verzió számú van még fent, 2019 02 06 dátummal.
Curve Rewards még nem elérhetőAmúgy használható, jelez.
-
Ghard
őstag
Érintéses fizetéskor mekkora összeget enged pin kód nélkül?
-
szuszinho
őstag
Pikk-pakk regisztráltam ma. Kártya utolsó négy számjegye, jött is a pin. Még meg fogom változtatni hazafelé.
-
Merlini
tag
Jelenleg ott tartok: két magyarországi és Revolut fizikai és virtuális kártyám be van regisztrálva a Curve alá. Továbbra sem tudom aktiválni, 3-4 alkalmazás frissülés követően is ez a probléma:
Aktiválásnál amikor megadom a kártya utolsó 4 számjegyét ezt az üzenet villan fel.
„To activate, verify a card that's yours & issued in europe”(#143) patros: Szombaton írták el vannak úszva.
+ If you would like to add any information to your existing query, please reply to this email. Erre válaszoltam nekik még szombat este. Még semmi reakció.
Ma este újra írtam nekik.(#144) Dluinet: ...
Kéred hogy húzzák le (ne paypass-t használjon).
PIN kódot kér, de te nem tudod még, ezért kifizeted készpénzben a vizet.
Viszont a kártya aktiválva lesz, PIN kódot kb 1-15 percen belül látni fogod.„Paypass használatakor Curve jelezte a forint összeget a telefonon (nem sikerült a tranzakció), de az applikációba belépve semmi nyoma nincs. Betettem a kártyát a leolvasóba, kérte a PIN-t, beírtam valamit, de kiírta nem stimmel, adjam meg újra a kódot. Lehúzás azaz mágnes csík olvasás még nem volt, de a fentiek után nem hinném, hogy ezen múlna.
-
törölt tag
A kék sárga bútor üzletben vásároltam a Curve kártyával, majd egy hét múlva visszavittem az árut és visszakértem az árát. Curve Kártyát a terminálba dugtam és így visszavezették rá a vételárat, amit kb. egy hét után visszautalt a Curve az Erste számlámra.
Ez is tesztelve, jól működik a dolog 👌 -
anadroid
senior tag
Próbált-e valaki postahivatalban készpénzt felvenni Curve mögé tett bankkártyával? Sikerült-e, és ha igen, azt is vásárlásnak vette-e, és nem volt-e külön költsége?
Ha ez megy, az nagy segítség lehet a bankautomata nélküli falvakban lakóknak. A családban van ilyennel megvert emberke.
Egy ilyen pénzfelvétel Curve nélkül, Erstés kártyával így néz ki:
2019.01.22
KÁRTYA HASZNÁLAT - ATM
MAGYARPOSTAXXXXXXXX
Kártya Használat - ATM
Készpénz felvétel
-17 000 HUF2019.01.22
KÁRTYA TRANZAKCIÓS DÍJ
11600006-00000000-XXXXXXXX
KÁRTYA TRANZAKCIÓS DÍJ
-915 HUFSzóval nagyon nem mindegy, és nagy segítség lenne, mert a legközelebbi automata 10 km-re van, két buszjeggyel súlyosbítva.
-
HoTDoG
tag
Érdekes ez a Curve.
Az 5 fontos rewardomat akartam elkölteni. A következő a helyzet:
Először egy több mint 5 fontot érő tranzakciót akartam végrehajtani, de ezt nem sikerült. A tétel azóta is pendingen áll.
Utána egy taxit fizettem 1700 Ft-ért, kb 2 hete. az 5 fontnyi rewardal, ami sikeres lett. Most a reward kártyám az applikációban unavailable és az alá betett hitelkártyán jelent meg 1700 Ft levonás. De ugyanakkor ez a levonás a reward kártyán is látszik. Össze-vissza minden. -
N0R
csendes tag
válasz
#33403648 #175 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is, először kaptam egy választ arról, hogy a Black megújult, havidíjas lett. Arra írtam nekik, hogy OK, de a Terms-ben az van, hogy aki jan. 28. előtt iratkozott fel, az választhatja a régi feltételekkel. Erre annyit írtak, hogy vizsgálják, türelmet kérnek.
-
törölt tag
Sziasztok! A velemenyetekre lennek kivancsi. Szerintetek ha a Curve Blue kartya upgradet kertem Curve Black-re januar 27-en este a Supportnak irt kerelmemben, jogosult vagyok-e megkapni? Ez egy vasarnap estere esett, ejfelig elvileg meg a regi szerzodes szerint mentek a dolgok ( Curve black legacy) Januar 28-tol leptek eletbe a valtozasok mint pl. havi dijas Curve Black stb... Mellesleg ott volt ( es a mai napig is a legfrisebb alkalmazasban ( IOS) egy tajekoztato ezzel kapcsolatban, hogy egyszeri 50£ elleneben lehet upgradelni. Ez egy fura helyzet, mert meg a hatarido elott kervenyeztem, kaptam automata visszaigazolast, hogy fogadtak stb. Azota tobb levelet irtam es vegre annyit megtudtam, hogy nagyon megnovekedett az ugyfelszolgalatuk munkaja es legyek turelemmel, irnak majd. Mit gondoltok, jogosult vagyok a regi tipusu upgradre?
-
Fandango
veterán
Ez meglepő, de nagyon jó lépés.
-
szuladam
aktív tag
M csináltam két top up-ot is Rev-re, de egyiket se látom a Curve-ben. Idáig azonnal megjelentek a tranzakciók.
Arról nem is beszélve, hogy lassan több mint egy hete nem látható a Curve kártya és a Curve pontok. Mi a franc van ezekkel? Idáig hibátlanul ment minden :/ -
szabo.csabi
tag
-
KTU
addikt
válasz
szabo.csabi #169 üzenetére
Pár hete probléma nélkül adtam a Curve fiókomhoz, a saját TW kártyámat.
Működnie kellene. -
kridli
tag
válasz
szabo.csabi #169 üzenetére
Más kártyával nekem is ilyen hiba volt tegnap, az alkalmazás törlése majd újratelepítése oldotta meg.
-
szabo.csabi
tag
TW-ről vezetnék át eurót a Revolut kártyámra de nem tudom regisztrálni a Curve-ben a TW fizikai kártyámat. Én vagyok béna vagy nincs rá lehetőség? A hibaüzenet szerint a kártyán szereplő nevet hiányolja a Curve App de ilyen mező nincs (?) a kártya regisztráció során ...
-
Én simán hozzáadtam 1-2 hete feleségem Erste Max, K&H és Budapest Bankos kártyáit és a fizetés is megy velük (kivéve azt ami közben megszűnt
).
A visszatérítést én Tesco, Aldi, Lidl hármasra állítottam be. Aldi, Lidl visszatérítés eddig minden vásárlásra rendben megjött, a Tescot még nem sikerült kipróbálni. -
kridli
tag
válasz
brainticket #163 üzenetére
Az egy jogi duma, hogy nem adhatod hozzá, én a gyakorlatra lennék kíváncsi... De közben más csatornán már kaptam egy megerősítést, hogy mennie kellene a más nevére szóló kártya hozzáadásának, úgyhogy más gond lesz.
-
kridli
tag
Találkozott valaki olyannal, hogy amikor rányomok a verify gombra egy új kártya hozzáadásánál (tehát akkor, amikor még kiküldené a kódos terhelést, nem amikor megadom a kódot), olyan hibaüzenetet kapok, hogy code entered was incorrect stb. Mintha megadnék egy rossz kódot, de nem jutok el odáig, már a terhelés indítására kapom ezt. Előtte az egy fontos zárolás és feloldás már lement sikeresen a hozzáadásnál.
Annyi még a speciális ezzel, hogy nem az én nevemen van a kártya amit hozzá akarok adni, hanem a feleségem nevén. Adott már más hozzá olyan kártyát ami nem a saját nevén volt? Csak hogy lehet-e ez az ok.
Plusz 1 bónusz kérdés. Próbáltátok már a cashback-et, hogy olyan boltokra amik magyarországon is vannak, működik-e? Pl. aldi, lidl, tesco.
Köszi -
betyarr
veterán
válasz
sajti_pajti #156 üzenetére
nekem elérhető...
-
anadroid
senior tag
Nekem Revolut virtuális kártyát nem engedett hozzáadni, kétszer próbáltam, kétszer jött a hibaüzenet, amiben az állt, hogy "Token already used", meg még másfél sor, csak éppen azalatt a 2 másodperc alatt, amíg látszott, nem tudtam mindet elolvasni. A 2*1 GBP-t is levette a Revolutról. A Revolut fizikai kártyával egy héttel ezelőtt minden rendben volt, azóta már használtam is.
-
Reinkz
senior tag
válasz
takcslajos1 #151 üzenetére
nah de jo
,
és ha vissza rakok egy régebbi verziós appot? úgy hallom ott még működik.
-
betyarr
veterán
curve rewardot tw-re át lehet veszteségmentesen juttatni?vagy ez hogyan működik?elég ha csak a reward pontokat feltöltöm tw-re?vagy másképpen kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest