Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
ok megvan.
-
|nsane
tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek fork után egyből el lehet adni ZCL-t vagy érdemes várni egy kicsit, akár megvárni azt amig megkapom érte a BTCP-t. Elképzelhető az a forgatókönyv, hogy a fork után leesik 50 dollár alá a ZCL akár 10-20 dollár közé? Egyántalan szükség lesz a ZCL-ra, ha megjelenik a BTCP? Valakinek van arról infója, hogy mennyiről fog kezdeni a BTCP, és mire lehet számitani milyen magasságokba fog felmenni az ará?
-
Danex
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
elvileg a TradeSatoshi talán ami támogatja, senki más. Ezért is zuhan az értéke a fork ellenére. Én kiszálltam belőle 50%-os bukóval

-
tom120514
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
A snapshot egy állapotot rögzít. Akinek akkor van ZCL vagy BTC, kap ugyanannyi BTCP-t. Aki utána vesz az nem kap. Miért veszne el a ZCL? Ez fork, nem felszámolás, ha jól tudom.
-
htc07
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
RV megint csinált valami okosat, hogy így szárnyal a bitcoin
trcash? -
Danex
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
írtam én ilyet??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dexar007
veterán
válasz
mézespálinka
üzenetére

-
Möhe
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
Bármilyen, már megszoktam hogy hétfőn nem veszek, pénteken meg figyelek mi lesz ha megindulna fel/le az árfolyam, talán bele tudok nyúlni. Bár mostanában kicsit idegesebb a piac.
-
GabN73
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
Nem minden csoportban érdemes maradni. Nagyon sok pre buy/pre pump van, eléggé elszaporodtak ezek a csoportok, és hát persze a szervezők járnak a legjobban mindig.
VIP és egyéb rankok se nagy előny - 500 invnél 3 sec - ami egy nagy taglétszámú Discordon nem sok, Telegramon hamarabb meg lehet kapni az infot, ott meg mindenki egyszerre kapja.Egy jó bot kell már ehhez is.

harlymu
Itt nincs prepump, infó is időben jön, figyelt csoportok közül eddig ez a legmegbízhatóbb. -
Froclee
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Binance API-val lehet bepróbálkozok valamelyik nap egy egyedi Python scripttel. Tuti gyorsabb mint a UI.
Tudtok jó pnd groupokat? -
Reggie0
titán
válasz
mézespálinka
üzenetére
Persze, valakitol be kell szedni a penzt, az nem rakodik oda csak ugy magatol. A kereskedo programok/botok meg nem hulyek, nezik a tobbi valtot is, igy a sell/buy orderek kozotti vakuumban nem masznak be csak ugy.
-
gbela
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Hát most az elmondottak alapján úgy lehet ez h a market épp a megadott limit alatt volt.
Nem tudom azon az oldalon hogy van, de épp az adott jelzett market árfolyam nem másodpercenként frissül ahogy a trade-ek maguk, pár sec után vált az utóbbi x trade alapján. Pl BTC-nél van h 11.000-t ír épp árfolyamra, de a kereskedés meg már épp 10.950-en folyik, így ha valaki nem nézi az orderbookot csak az épp kiírt alapján beír egy 10.980as limit ordert az 10.950ért fogja megkapni. -
htc07
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
ha meg tudod adni hogy milyen áron veszel, akkor limit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)