Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Saját magamat köptem arcon, de - a segítségeddel - kutya-multimilliomos lettem

-
Sziasztok!
Mobil (edge) Walletből át szeretném küldeni egy Binance Walletre.
Már 1 napja csak pendinget ír.(etherscan)
Ennyire lassú lenne ez a folyamat?
(Ether)Optimal Fee Used: gas price 45 gwei
Gas limit 21000Ha valakinek van pár perce privátban is jöhet.
Még az elején vagyok. :) -
törölt tag
-
GIORGIONE76
őstag
Nyitottam egy NFT-s topikot azoknak akiket érdekel, szerintem hiánypótló...
-
nort_on
senior tag
@BeLucZ
Az arbitrázs botok nagyon szuperül megoldják ezeket pillanatok alatt.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Most direkt megnéztem es sima coinbasen is 7200 az arfolyama a shibnek ahogy pron éppen.... Lehet hogy volt kis ideig ilyen anomalia de nem hinném hogy ilyet nyitvahagynának mert akkor az instant 20% profit es raadasul azonnal lehet küldeni cb es cb pro között mindent ingyen, max a dragabb valtasi koltseget kellene bevallalni a sima cbn.....
-
-
-
MPowerPH
félisten
Now, Shiba. Beletettem 20k -t, meg a reggel.
-
Krix
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
shiba all in!!!!!!
de szigorúan csak ATH-n
-
Frozen
addikt
Az hogy lehet ,hogy a cb-n. 5xxx az ara a cb pron meg 6xxx?

-
Kobe
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Ezzel a hirrel az a baj, hogy adekvat beismerik, hogy l*fasz tartalom nem volt mogotte, memecoinnak indult aztan tul nagy lett a langja, es valamit muszaj volt csinalni, nehogy vasvillas nepharag legyen a vegen, igy kinkeservesen kiizzadtak magukbol a swap otletet
Ezt ha valo eletben csinalod meg egy vallalkozassal, uzleti terv nelkul tok mindegy mi csak legyen valami, instant csod. Mint azok astartupok akiknel a legfontosabb elemek a hipszter dress code + csocsoasztal a kozos terekben
-
Bubee82
őstag
Ugy latom jol mukodik a varazsgombom
Szepen beallt 7000 fole kicsit stabilizalodni, kiszorni a selejtet es aztan johet a kovetkezo fordulo
-
-
-
Frozen
addikt
eladtátoka shibát? esik mint a villám
-
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
"Befizetésnél" Bankból (K&H) forint > Rovolut > Revolutból EUR > Binance-on USDT "hatékony" megoldás? -
_ocsisajt
őstag
Stakeltem 90 napra az összes SHIB coinomat Binancen még tegnap, illetve ma hajnalban...
Challenge Január 25-ig:
-Appot telefonról off, widget off
-Gépeimen kedvencek off, Ezt a topikot is off
-Redditen leiratkozom Shibaarmyról
-YT-on töröltem minden előzményt ami crypto, shiba stb.
-Két emberrel beszélek az ismerősi körömben, őket megkértem, hogy pokerface addig.
(Bármerre is megy a jövőben a történet, úgy is lockolva van, ha a fejem tetejére állok, akkor sem tehetek semmit, persze penaltival kivehetném, de a tervem eredetileg is az volt, hogy hosszútáv!)Sziasztok addig is!
Mindenkinek nagy kalappal!
-
GIORGIONE76
őstag
Khmm, az NFT is kriptó ... talán itt elfér ez is: NEXT EARTH ismét ... alakulamolekula
-
Veron
addikt
CBPro kiírja valahol az adott coinra nézve összesítve a nyereséget? Revolut jelezte és baromi hasznos volt.
-
F_Balazs
aktív tag
Szerintem most a Cardanosok, Bitcoinosok nagyja könnyes szemmel nézi Doge kutyus száguldását....
-
-
llacee
őstag
Elég erős kutya előzés van helyet is cseréltek vissza a MCap-ben

-
GIORGIONE76
őstag
a coinmarketcap csak nálam makkant meg?! netán feltörték (megint)?
-
Sátán44
addikt
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Én figyelem és nagyon örülök neki! :-) Az összes lóvém benne van. Nem ugrálok, ahhoz túl fosos vagyok.
-
Kobe
veterán
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
1.2 ota benne vagyok 5x attettel
-
GIORGIONE76
őstag
Amúgy nem tudom a nagy kutyusos őrület közben valaki figyelte-e, de a többiektől teljesen elkülönülve, stabilan halad felfelé a Matic
pedig nem fogadtam volna rá, de már bánom hogy kimaradt
... bár sosem késő, de azért az egy hónap alatt stabil 70% jól jött volna ... -
nort_on
senior tag
De csak azért, hogy ne keljen este kriptóznod és nyugodtan aludj...

-
-
-
Bubee82
őstag
Na, ugy latom beindult a korrekcio. Most mar nyugodtan mehetek aludni, johet a biztonsagos oldalazas valami 7000 kozeli support-on

Ma jo napot zartam ugy erzem. Vettem egy kis AXS ismet, amit szepen elkapartam 121%-os APY-val a tobbi melle
#12421 koxx
Majd legkozelebb
Most kell egy kis pihi a ShibArmy-nak
-
törölt tag
-
_ocsisajt
őstag
válasz
üzenetére
"Musknak nincs Shibaja, elvileg."
Pont ma beszéltem BFF-el, hogy ez a duma amit lenyilatkozott, mekkora egy Bullsh0t! Egyértelmű, hogy van/vagy lesz hamarosan neki, ő sem hülye, hogy meglovagolja ezt a hype-ot a kis tweetjeivel (sanszos, hogy fognak jönni még tőle ilyen irányban)...

Csak eszembe jutott erről a képről...
-
rozsgyi
tag
Hol veszitek a Shibat? En eddig csak poenbol foglalkoztam cryptoval (nem is igazival, mert Revoluton van), de van egy 30% plusszom amivel kiprobalnam a tenyleges kereskedest, erre tudnatok ajanlani valami egyszeru oldalt? A revolut meg megy a magamfajta techno analfabetanak, de a bonyolultabb dolgok nem biztos

-
-
BeLucZ
addikt
Masodpercenkent hatalmasakat ugrált fel-le, kegyetlen xD
-
-
-
BeLucZ
addikt
Elmebeteg amit leművel a shib

CB Pro össze is csuklott
-
-
Bubee82
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Mar majdnem 3x-en (lehet mar tul is ment) jarok a kiskutyaimmal. Hodle mode + staking ON. Megvarom az $1-t
Ha meg beszakad, akkor sem lesz siras, bar ez mar nem hiszem, hogy be fog. Annal sokkal komolyabb a project. Eddig is az volt, akik moge lattak a hype-nak. Mellesleg nem tudom ki koveti a vezetojet Twitteren, de ritkan lattam ilyen klassz vezeregyeniseget project elen. Igazi harcos tipus. Meg is latszik.F_Balazs: Bocs, nem valasz akart lenni, csak felrenyomtam kislanyos zavaromban

-
F_Balazs
aktív tag
Ami a Bitcoint illeti, én jelenleg nagyobb esélyt adok annak hogy 45-50k-ra visszalátogat, és az év végét is ekörül zárjuk, mint a teljesen mesebeli 100-130k-nak.
Megy majd vissza a lóvé az altokba nagy erőkkel, BTC-nek esélye sem lesz dupláznia a kapitalizációját. -
Kobe
veterán
Engedjuk el a kenyertipust, lathatoan tul metaforikus...... arra probaltam utalni, hogy egy veges/zart rendszerben, mint amilyen a penzugyi piac, ertek atcsoportositas csak ugy lehetseges, ha valaminek a karara tortenik, valahonnan el kell venni, ki kell vonni azt a penzt. Ugyanugy ahogy amikor a kormanyok osztogatnak es penzt adnak az egyik tenyeredbe, azt csak ugy tudjak ha elobb azt kiveszik valamilyen formaban a masik zsebedbol.
A zart rendszerben BTC es az alt piac tobbszorozodesehez sulyos ezermilliardokat kellene egyeb assetekbol kivonni, amit az ottani befektetok / szektorok gazdasagi teljesitmenye is erosen megerezne.
Ezt elkerulni, es megis megvalositani meg csak ugy lehet, ha a regnalo hatalmak ezerrel orrbaszajba nyomtatjak a penzt (mint most). Csak a nyomtatott penz disztribucioja nem celzott, nem 1:1ben csak kriptoba aramlik, igy elkerulhetetlenul mindennapi brutal inflaciot gerjeszt. (menjen mondjuk csak az otode kriptoba, 1000 mrd cap novekedesre jutna 4000 mrd usd ami a piacokon csapodna le....)
Igy a netto poziciod friss beszallokent / traderkent osszessegeben nem javul, mert a hozamod is nott ellenben a koltsegeid is ugyanannyival
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ne már! Te is kutyatenyésztő leszel ??

Valaki irta itt tegnap, hogy orosz rulett, 6 taras pisztolyba 5 golyoval.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vegyétek csak.