Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stikyo
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni. Adott egy asus p5pl2 alaplap, és benne egy pendium d 930 processzor gyári hűtővel. nem szokott 58C fölé menni terhelés esetén sem. A procit hűtővel átraktam egy kis időre egy másik lapba ami egy p5ql-cm volt, emiatt újrakentem ezüstpasztával a felületet. Amióta visszatettem a p5pl2-be, 65 C-t mutat a bios induláskor, de egy újraindítás után volt 75C is! Tudtommal annyit nem is bír egy ilyen processzor, szerintem nem jók az értékek, de ha mégis, lehet, hogy vastagon raktam az ezüstöt??
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest