Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Hűha... volt mit visszaolvasni! Pörög a topik rendesen! Legalább Ákoska nem lesz munkanélküli.
(#6214) kimi02: Szép eredmény!
(#6215) akoska07: Grat az új rangodhoz!
(#6256) lipi67: Ez a cinebench R10 eredmény mitől függ, mi számít a tesztben? Proci/ram sebessége vagy mi? Nincs túl sok ilyen eredmény a táblában, majd kíváncsiságból csinálok már én is egyet.
(#6261) krammerka: Jó az a "kis" proci, úgy látom elég jó példányt sikerült kifogni. Van egy olyna érzésem, hogy lesznek ezzel még szép eredmények.
Nah, de holnap vagy pénteken jön új hűtés, és reméljük hűvös is lesz, szeretnék már én is 1-2 új tesztet futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest