- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na azthiszem a hűtő marad,pedig nemrég megint meghirdettem.Nagyon jól hűt 1.344 környékén.Mondjuk most tényleg jó szellős a lakás meg a ház oldalát is levettem de a teszt közepétől a szobaventiket ki i s kapcsoltam mert kapcsolgattam és semmi nagy változás 1-2 fokon kívül.Hiába.A noctua is ezt a hűtőt nagyobb teljesítményre szánta és már nem egyszer bebizonyosodott hogy nagy teljesítményű hűtők igenis nagy teljesítményen üzemelnek a legjobban,nem pedig 1.13v-on pl.Na jól van ez is megvolt.Hétfőn megjön kulerr-től az ud3r és abba próbálom fentebb.A hidegbe lessz ez még jobb is mert BMW is 1.312v-on nyomott 1 óra tesztet 4.7ghz-nél x48-ba.P45-be hidegbe jobb lessz az.Az alulfeszelés ideje meg lejárt amugy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest