Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
"Látom ts is i7 fele kacsintgatsz, úgy jársz mint Zájec teljesen elvadulsz"
én már teljesen "vad"nyúl lettem
de mostmár csend van egy darabig...
már csak egy olyan moncsit akarok mint ami neked is van.. aztán vége, a variálásnak..
"fet-ek nem is melegszenek annyira, az inkább paraszvakítás a heatpipe inkább jobban felmelegíti őket mint hűtené"
ez mennyire egy jó meglátás..
nagy igazat mondasz... én is emiatt választottam a biostar x58A lapot... mert azon nincs heatpie, igy az NB nem tudja melegitani a FET-eket...!akoska07 :: "egy kemény 775 lap is 50k körül van,55k-ért lehet venni jóféle i7-et."
50k-ért kapható::[link] én töle rendeltem meg, rendes fazon, sokszor beszéltem vele telefonon,,, ha megrendeled, 3nap alatt behozza, ha van kint a német nagykerben... rendes papiros garanciát és áfás számlát ad, 2év itthoni garival... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de mostmár csend van egy darabig...
nagy igazat mondasz... én is emiatt választottam a biostar x58A lapot... mert azon nincs heatpie, igy az NB nem tudja melegitani a FET-eket...!