Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
"Látom ts is i7 fele kacsintgatsz, úgy jársz mint Zájec teljesen elvadulsz"
én már teljesen "vad"nyúl lettemde mostmár csend van egy darabig...
már csak egy olyan moncsit akarok mint ami neked is van.. aztán vége, a variálásnak.."fet-ek nem is melegszenek annyira, az inkább paraszvakítás a heatpipe inkább jobban felmelegíti őket mint hűtené"
ez mennyire egy jó meglátás..
nagy igazat mondasz... én is emiatt választottam a biostar x58A lapot... mert azon nincs heatpie, igy az NB nem tudja melegitani a FET-eket...!
akoska07 :: "egy kemény 775 lap is 50k körül van,55k-ért lehet venni jóféle i7-et."
50k-ért kapható::[link] én töle rendeltem meg, rendes fazon, sokszor beszéltem vele telefonon,,, ha megrendeled, 3nap alatt behozza, ha van kint a német nagykerben... rendes papiros garanciát és áfás számlát ad, 2év itthoni garival...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest