Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
"Látom ts is i7 fele kacsintgatsz, úgy jársz mint Zájec teljesen elvadulsz"
én már teljesen "vad"nyúl lettemde mostmár csend van egy darabig...
már csak egy olyan moncsit akarok mint ami neked is van.. aztán vége, a variálásnak.."fet-ek nem is melegszenek annyira, az inkább paraszvakítás a heatpipe inkább jobban felmelegíti őket mint hűtené"
ez mennyire egy jó meglátás..
nagy igazat mondasz... én is emiatt választottam a biostar x58A lapot... mert azon nincs heatpie, igy az NB nem tudja melegitani a FET-eket...!
akoska07 :: "egy kemény 775 lap is 50k körül van,55k-ért lehet venni jóféle i7-et."
50k-ért kapható::[link] én töle rendeltem meg, rendes fazon, sokszor beszéltem vele telefonon,,, ha megrendeled, 3nap alatt behozza, ha van kint a német nagykerben... rendes papiros garanciát és áfás számlát ad, 2év itthoni garival...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest