- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Bakker ember! Van ott ész! Valóban annyi kellene csak, hogy tüntessük fel, hogy LLC-vel vagy nélküle, még ha bizonyos esetekben (nagy droop) ez magától érthetődő is lenne a link alapján!
Kis okosom!
SubaruWRC -MZ/X: Arany bogaram, polirbajnokok gyöngye! Tudom én, hogy nem arra találtál ki, ill. nem egy bajnok benne a quad, de nem csak tesztből áll a világ, s nekem a 2,66-3,4GHz-es tartomány..kvra elég lenne.
CB10-et meg nyomtam én!! Mutatom:[8500/alap]
[8500/4,4GHz]
[8500/4,6GHz]
Mivel más nem csinálta (szerintem nagyon hűen tükrözi pedig a cpu erejét,( s nem annyira ramfüggő (sőt..) mint a pi.), én se folytattam, untam 1edül. Ill. Aggregátor nyomott még asszem 1 tesztet -tényleg? Hol van az a srác?-. Kb ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest